Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

Registar branitelja razotkrio hrvatske parazite: Nema tajkuna i progonitelja hrvatskih generala

psvicbutkovicpixsell

Hrvatski narod moći će se vrlo brzo uvjeriti u basnoslovna bogatstva i Potemkinova sela koja imaju hrvatski branitelji, u privilegije o kojima su godinama pisali hrvatski novinari, jedan, fašistoidni, dio hrvatske medijske oligarhije, naravno, govorimo o jednom dijelu i nikad ne govorimo o svima. Registar hrvatskih branitelja napokon je objavljen, mobilizirani dragovoljac Domovinskog rata Predrag Fred Matić ispunio si je davnu želju, želio je postati ravnopravan s pravim dragovoljcima kojima nije trebalo prisilno pokazivati put do bojišta, i na tome je uspio. Pričajući o sebi bajke u hvalospjevima Matić je zaboravio nekoliko važnih činjenica objaviti o svom „ratnom putu.“ Fred Matić postao je „dragovoljac Domovinskog rata“ kojem su pripomogli da se dotetura do Vukovara u listopadu 1991. godine, dva mjeseca nakon početka velikosrpske agresije na grad heroja na Dunavu.  

Naravno, za mnoge je Registar hrvatskih branitelja ponos, pogotovo za one koji su se na njemu našli, za njihove obitelji, no, s druge strane, Registar hrvatskih branitelja odigrao je i svoju drugu ulogu, prokazao je one koji se su se uglavnom bogatili ili opijali tijekom rata. Hrvatskim tajkunima i jednom dijelu fašistoidnih novinara ovo je svakako smak svijeta, jednako koliko je objava Registra branitelja za mnoge branitelja i njihove obitelji štetna.

Dakle, dobili smo Registar branitelja dostupan velikosrpskim fašistima i sadističkim fašističkim organizacijama u Hrvatskoj, no, dobili smo, indirektno, i Registar hrvatskih štetočina, hrvatskih parazita, uglavnom onih koji su agresiju na Hrvatsku proveli u birtijama. U Registru nije bilo mjesta za predsjednika Ivu Josipovića, za premijera Zorana Milanovića, poznatog heroja Tkalčićeve ulice u Zagrebu, na braniteljskom časnom popisu nema ni beskrupuloznog tajkuna Ninoslava Pavića, nakon Emila Tedeschija, najomiljenijeg hrvatskog tajkuna aktualnom premijeru. Registar hrvatskih branitelja pokazao je trend koji je vladao devedesetih, nema u njemu ergele hrvatskih novinara, niti jedno zanimanje tijekom rata nije bilo toliko malo zastupljeno u obrani Hrvatske kao što je to bilo zanimanje novinara, ako izuzmemo legendarne Glavaševića ili Lederera, ovaj potonji poginuo je nedaleko Hrvatske Kostajnice obavljajući svoju časnu novinarsku dužnost.

Nažalost, ni ljubitelj diktatora Tita,  Hribarov najomiljeniji božićni patuljak, Ante Tomić, kršitelj vjerskih prava bez brkova, nije našao svoj put do braniteljskog Registra, budući kako je još 1991. godine bio podoficir JNA vjerojatno je Tomić na nekom drugom popisu, u nekom drugom Registru, nema  ni Jelene Lovrić, Snježane Pavić, nema čak ni sveznalice Tomislava Klauškog koji je u svom suludom nastupu kod Ace Stankovića na Hrvatskoj televiziji sve branitelje nazvao parazitima. Treba li reći da u Registru hrvatskih branitelja nema Ace Stankovića, nema Feralove mladunčadi, ni tri kretena koji su kreirali lažnu biografiju generala Gotovine? Jednostavno rečeno, Registar hrvatskih branitekla poslužio je svrsi u onoj mjeri u kojoj je razotkrio hrvatske parazite koji su godinama u vremenima agresije živjeli na grbači hrvatskih branitelja.

Ukratko, Registar hrvatskih branitelja, koji to nažalost u punoj mjjeri nije jer su dragovoljci izjednačeni na neki način s mobiliziranim braniteljima, kao što su to bili Damir Kajin ili Predrag Matić, i onima koji su, kao vojnici, bili obvezni, ne samo dužni, braniti zemlju, s obzirom kako su vojni poziv odabrali. Predrag Matić nije se udostojio ni imena onih koji ga mobilizirali spomenuti, i to je njegov veliki propust, ali ujedno i osigurač, velikosrpski fašisti nikada ne bi hapsili one koje je trebalo „nagovarati“ da odu do bojišta.

Foto: Pixsell

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com