Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

General Luki? ne odustaje: Ministar Gr?i? bio je na barikadama Sime Dubaji?a, Dejan Jovi? strani agent?

lukicdomazet

General Marko Lukić, kako smo već pisali, na jednoj lokalnoj TV postaji svojedobno je teško optužio aktualnog potpredsjednika Vlade Branka Grčića konstatiravši kako je riječ o čovjeku koji je bio na fašističkim barikadama ratnog zločinca i Titovog zlikovca Sime Dubajića, koji je, kao što znamo, sudjelovao u fašističkoj pobuni protiv Hrvatske.  Mislili smo da se general Lukić, inače predsjednika Zavjeta za Hrvatsku, malo zaletio, da je nekoj čudnoj euforiji optužio ministra za nešto zbog čega bi, ako je istina, ministar trebao istog trena izletjeti iz Banskih dvora, no, onda je Lukić sve to ponovio, ovog puta još direktnije, nedvosmisleno, poručivši kako iza svoje tvrdnje stoji te da ima za njih dokaze.

Ako ovo nije istina ministar bi se trebao braniti tužbom, ako je onda takav ministar ne smije biti ministar

Naime, Lukić kaže da je Grčić, nakon svoje revolucionarne prošlosti, otišao u Beograd da bi se kasnije vratio u Split i to na Ekonomski fakultet,  gdje ga je pod svoje primio jedan profesor, inače, agent mreže KOS-a. Radi se o kontraobavještajnoj službi koja je u Hrvatskoj stvarala pomutnju te u jednom trenutku kaos za vrijeme velikosrpske agresije na Hrvatsku, naravno, riječ je o zločinačkoj organizaciji.  Prema tvrdnji generala Lukića kada se Grčić vratio u Split molio je tadašnjeg dekana Branimira Lukšića da ga primi nazad, što je ovaj i učinio, nakon čega ga je pod svoje uzeo KOS-ovac. Lukić tvrdi da Branimir Lukšić  zna kako se taj agent KOS-a zove te da je spreman suočiti se sa posljedicama svoje izjave gdje god to bilo potrebno. Marko Lukić, iz već navedenih razloga, odnosno s obzirom na prošlost Branka Grčića, strahuje na koji način će potpredsjednik Vlade upravljati fondovima EU te gdje će taj novac završiti.

Nažalost, barem ako je vjerovati Lukiću, nije Grčić jedini 'sumnjivac' kada je u pitanju vlast koja trenutno drma Hrvatskom. Naime, Lukić je ustvrdio kako je kontroverzni Dejan Jović, glavni Josipovićev savjetnik, zapravo agent jedne strane države. Žalosno je, kaže Lukić, da usprkos svemu tom Jović i dalje radi analitički posao od velike važnosti za Republiku Hrvatsku.

Kada pogledamo Hrvatsku s određene prostorne distance, a u kontekstu činjenice da još uvijek slobodno hodaju Hrvatskom zločinci UDB-e, nedvojbeno se nameće zaključak da u ovoj moralno devastiranoj, financijsko opljačkanoj, zemlji ima više špijuna nego stanovnika.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com