Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

DVIJE MALE SU DALE: Milane tko je na redu nakon Severine i Jelene?

seveinarozgaantecizmic

Poznati srbijanski zavodnik, gotovo 50-godišnji Milan Popović, inače kralj bakra, plastike i ostalog željeza, ljubimac hrvatskih medija i kralj Jutarnjeg lista,  tajkun pozamašnog računa s privatnim zrakoplovom, jako voli hrvatsku glazbu, doduše, nešto više glazbenice, no, nitko nije savršen. Iako je Milan barem deset mlađi svakoj starleti koja zna njegovo pravo imovinsko stanje.  Jedan je od onih mladića koji jednako voli plavuše, koliko i crnke.

Prije nekoliko godina prva glumica  Balkana, koja je glumila u najgledanijem filmu ikada snimljenom u ovom dijelu Europe, ostavila je konobara radi ljepote Milana Popovića, s tom činjenicom ništa osim ljubavi nije imalo puno veze, s obzirom da se par zakleo na vječnu ljubav koja je potrajala nekoliko mjeseci, taman do alimentacije i sportskim rječnikom rečeno do prvog zgoditka u mreži protivnika.

Naravno, mislimo na Severinu i Milana Popovića, nekoliko mjeseci medijski najbolje praćeni par 'ovih prostora', od njihove ljubavi tek je sudska trakavica urušavanja veze bila zanimljivija.  Na sreću, Milan se brzo oporavio, Severina nije dugo tugovala, i prije nego što su mediji shvatili da je mogućnost pomirbe nemoguća i nepotrebna kralj željeza se zaljubio u Jelenu Rozgu, koju neki smatraju tri godine mlađom kopijom Severine Vučković.

Upravo je Severina Rozgu naučila najnovijim trendovima, Severina je pomogla Jeleni da shvati koliko je zapravo minica važnija od glasa. Mediji su čas jednu, čas drugu, nazivali kraljicom estrade iako niti jedna, niti druga, ne bi mogla proći običan test kod prosječnog učitelja glazbenog odgoja. Inače, neki su mediji potencirali da je Jelena Rozga posljednjih nekoliko godina zapravo vjerna plagijatorica svega što Seve radi, osim, naravno, glazbe, iako im je i glazba dosta slična Severininu papriku i štiklu je ipak nemoguće kopirati.

Način odijevanja je isti, sada eto i ukus kad su 'dečki' u pitanju. Hoće li Jelena Rozga ipak izdržati nekoliko mjeseci duže s Milanom Popovićem i tako demantirati sve one koji tvrde da je ona plava imitatorica, ili će Milan uskoro shvatiti da bi mogao, s obzirom na račun u banci, osvojiti neku mlađu pjevačicu, a ima ih u Hrvatskoj? Ukoliko se ne može sam snaći možda bi mu u tome mogao pomoći hrvatski premijer i na nekim način vršnjak Milana Popovića?

Vrijeme je dragocjenost koju si čovjek teško može priuštiti, Milan Popović je rekao da mu se Jelena sviđala prije Severine, zašto, ukoliko je to istina, nije kako bi uštedio na vremenu bio u isto vrijeme sa Severinom i Jelenom, ako ništa drugo mogao bi napraviti kvalitetnu usporedbu, jedinstvenu u svijetu showbiza, napokon bismo doznali tko bolje pjeva, a tko bolje zijeva, Seve ili Jelka?

I gdje je nestao dečko Jelene Rozge, njena vječna ljubav o kojoj su mediji donedavno pisali kao o budućem sretniku koji će dožiotno, ili barem do prve bolje prilike, biti uz Jelenu, nije valjda završio kao konobar iz Rijeke?

Foto: Ante Cizmic/Cropix

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com