Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

Slučaj snimke Tine Katanić - iskorištavanje, ponižavanje ili istina?

TINAKATANICPR

Seks video manekenke Tine Katanić pušten je u javnost da kruži domaćim internetskim sferama - no nema ga nigdje. Oni koji imaju snimku  pokušali u više navrata prodati novinskim redakcijama tražeći više tisuća kuna, ali nijedna redakcija do sada nije pristala objaviti video.

Tina Katanić o svemu je progovorila jedino za Dnevnik.hr. Kaže da se zbog curenja snimke na internet osjeća poniženo i obespravljeno. "Zbog okolnosti cijelog slučaja u kojoj su mnoge stvari učinjene preko moje volje, danas sam dala iskaz u PU zagrebačkoj i dalje će institucije pravne države raditi na zaštiti mojih prava", rekla je Tina.

Neki navode kako je na snimci Tina drogirana i kako je čin muškaraca s videa praktički silovanje.

Stručnjaci se slažu da je objava bilo kakvog videa veliko poniženje za žrtvu.

Predstavnici policije također su upoznati s ovim uratkom, u kojem žena, nečija kći, djevojka i prijateljica biva iskorištena od strane muškaraca.

Nije ovo prvi, a ni jedini takav slučaj

Svi znaju za video Severine Vučković.  Njezin kućni filmić jedan je od najspominjanijih kada su u pitanju seks skandali u regiji i uvijek će ostati zapamćena po njemu.

Problema su imale i svjetske zvijezde,  i još su uspjele profitirati od seks snimki.

Najpoznatija zvijezda današnjice je Kim Kardashian čiji je kućni pornić izašao u javnost 2007.  Uspjela je na temelju njega ostvariti svjetsku karijeru, zarađuje milijune zahvaljujući svojem imenu.

Video Paris Hilton izašao je 2003. A objavio ga je njezin bivši dečko Rick Solomon. U slučnoj situaciji našla se i Baywatch zvijezda Pamela Anderson. Njezin je kućni uradak s bivšim suprugom Tommyjem Leeom podigao je veliku medijsku prašinu.

Spominjali su je u aferi s elitnom prostitucijom

Tinu se spominjalo, tj. spominjala je Simona Gotovac,  u aferi s elitnom prostitucijom, ali ta priča nikada do kraja nije istražena.

Za medije je progovorila i o svojim moralnim vrijednostima:"Možete sanjati, ali nikada me nećete vidjeti golu".

Foto: PR

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com