Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

Umrla 22-godišnja kći Whitney Houston - policija smrt tretira kao ubojstvo

bobbycristina

Bobbi Kristina Brown, kći jedinica pokojne pjevačice Whitney Houston, umrla je u nedjelju u 22. godini, šest mjeseci nakon nesreće u svom domu u Atlanti u kojoj je zadobila trajno oštećenje mozga, nakon kojega je bila u komi, Policija će njezinu smrt tretirati kao ubojstvo, a jedan od glavnih osumnjičenika je dečko pokojnice, Nick Gordon.

Pronađena je u nesvijesti u kadi u svom domu 31. siječnja. Nesreća je najvjerojatnije povezana s prekomjernim uzimanjem narkotika. Nesretna djevojka je, naime, nađena u kadi s masnicama na tijelu i licu, nateknutih usana i bez zuba. Obitelj ju je 24. lipnja premjestila u hospicij.

"Napokon se smirila u Božjim rukama", izjavila je obitelj. "Još jednom želimo zahvaliti svima na nesebičnoj ljubavi i potpori tijekom ovih mjeseci".

Inale, umrla je tri i pol godine nakon svoje majke, dobitnice nagrade Grammy, koja se borila s ovisnošću o drogama i isto je pala u kadi u hotelu na Beverly Hillsu. Umrla je u 48. godini. Liječnici kažu da je smrt bila posljedica zlouporabe kokaina i bolesti srca.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com