Mon01222018

Zadnje ažuriranje10:02:31 PM GMT

Najnovije:

Traži se baba s crnim rupcem koja je jutros bila na šibenskom groblju – jednom novinaru Slobodne Dalmacije strašno je napeta...

BABA1

Na šibenskom groblju jutros se dogodio gotovo pa fatalan susret. Naime, rano jutros, oko 11 sati, nakon što se probudio, novinar najčitanije novine u Dugopolju, Slobodne Dalmacije, krenuo je prema gradskom groblju, radilo se o rutinskom posjetu koji je već postao tradicionalan kad su 'SD' novinari u pitanju, a koji već godinama pokušavaju uspostaviti komunikaciju 's onom stranom',u jednom trenutku novinaru se učinilo da je napokon uspio, da je vidio ono što se rijetkima događa, a kad im se i dogodi uglavnom završe u nekoj od hrvatskih klinika i sanatorija za dalekovidne. Popovača, Vrapče...

Jutarnje sunce obasjalo je groblje, malo sam se uplašio s obzirom da se slična scena ne viđa tako često, u trenutku straha ostao sam i bez uobičajene ploske koje nosim sa sobom kako bi prikupio snagu tijekom jutarnje šetnje, ploska se razbila u stotinu komadića. Kad sam otvorio oči, zasljepljen suncem, ugledao sam djevojku od svojih 90 godina, nosila je crni rubac. I hodala, gotovo uspravno. bez štapa. Odmah sam znao. Nisam joj uletio samo zato jer se nisam uspio pridići sa zemlje, kad sam ustao vidio sam da se ploska razbila, a ona, dakle, djevojka, je nestala, kao da je nikad nije bilo. Molim da mi se baba javi jer mi je strašno napeta – iskreno priznaje za nepostojeći portal novinar Slobodne Dalmacije, koji želi ostati anoniman, a koji je kasnije napunio novu plosku.

Inače Slobodna Dalmacija rodila se u Dugopolju nakon napetosti koja se dogodila između Ive Sanadera i Ninoslava Pavića na jednoj jahti, drugim riječima, može se reći kako je 'Slobodanka' dijete velike napetosti, kome smo kumovi svi mi, koji smo neželjeno čedo darivali, a da nas nitko nije ništa pitao. 

Dok pišemo ovaj članak nismo uspjeli saznati je li nepoznatoj babi napet novinar, ili je napetost jednostrana, što je vjerojatnije, inače ne bi baba pobjegla sa groblja već bi sudjelovala u napetosti.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com