Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

Zakuhalo se na audiciji u Beogradu: Mirjana se ponovno skinula u Big Brotheru i postala najveći favorit za novu urednicu RTL-a

mirjanartl

Na audiciji za nove urednike i novinare RTL-a u Beogradu stvari se zahuktavaju, već prvih tjedana postalo je jasno tko je favorit i tko bi u skoroj budućnosti mogao zamijeniti bivšu konobaricu Antoniju Blaće, inače nekadašnju studenticu iz Šibenika koja je diplomirala na Big Brother fakultetu i to skoro s odličnim.

Prava je šteta po RTL što se Marijana Kovačević, zadnja pobjednica Big Brothera, u zadnji čas predomislila i umjesto novinarstvom odlučila se baviti seksologijom, da je ostala pri onome što su na RTL-u priželjkivali spomenuta televizija dobila bi pojačanje veće od Zorana Šprajca, nekadašnjeg manipulatora Hrvatske televizije koji se zajedno sa svojim suučesnikom, Hrvojem Zovkom, usudio manipulirati čak i Vukovarom. Kad već Marijana nije htjela možda hoće Mirjana.

No, vratimo se u sadašnjost, 'najkontroverznija' 'stanarka' Big Brothera, ujedno i favorit, Mirjana, piše portal osuđenog kriminalca, Index.hr, koji pozorno prati što se događa u Beogradu, se skinula, ponovno, i prepustila se 'Goranovim rukama', naravno, kada spominju Gorana oni s Indexa ne misle na Vojkovića, HNS-ovog 'pizduna' koji povremeno piše za Index i koji je dobio ime po Ivanu Goranu Kovačiću, iako još uvijek nije načistu po kome je dobio prezime i je li ime dobio po Goranu ili Ivanu.

Idemo u Big Brother, na audiciju, glavni favorit za novu urednicu RTL-a se skinula tako da je podignula majicu i zatražila kaznu od Velikog brata, zasad ne od Mirjane Rakić i inkvizicije, dakle, od Vijeća za elektroničke medije. Mirjana, naime, zna vrlo dobro što radi, što se češće skine i prepusti, kako Index piše, 'Goranovim rukama', to ima veće šanse za pobjedu i mogućnost da bude uvaženi dio RTL-ove redakcije. Možda čak za godinu dana bude čitala rezultate istraživanja helikopter agencije Promocije Plus?

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com