Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

FOTO: Tko će hrvatske građane zaštititi od mržnje, prijetnji te laži Matije Babića?

babicprijeti
babiccrkv
babickrunica
babictportal
babiclinicbuica
babicutarnioperira
babicosuden
babicnakazo
babicklemgornjigrad
babictriputa
babictomasovic
babicfbbbCRKVahulje
babicfiktivni
babicmazzoccosc
babicpedofil
babicnacrno
  • «
  • 1 of 16
  • »

Pokretač portala Index ponovno je u svom elementu, naravno, na njegovu mržnju i prijetnje kojima se razbacuje naokolo već smo se navikli, no, kako će o tome biti više riječi za otprilike tri tjedna tako se nećemo sada ponavljati,  valja nešto ostaviti kao iznenađenje, konstatirajmo samo kako očekujemo konačnu reakciju od pravne države koja bi građane trebala zaštititi od Matije Babića.

Naime, ugledni splitski liječnik, Hrvoje Tomasović, reagirao je na prijetnje Matije Babića, inače pravomoćno osuđenog novinara. Tomasović, koji se suočio s blaćenjem od strane portala Index ( Članke je pisao kontroverzni Vojislav Mazzocco, koga je Tomasović optužio za medijski reket ... ), se pita, a odgovora nema - zasad.

  - Zanima me hoće li HND, odnosno novinarska komora reagirati na ovakve javne prijetnje? Ovo ću prijaviti policiji i DORHU jer ako je ovo standard ponašanja novinara u Hrvatskoj, onda je jako zabrinjavajuće - napisao je na svom Facebook profilu dr. Hrvoje Tomasović  Ugledni liječnik očito, kao i većina normalnih hrvatskih građana, kojima je svaka mržnja strana, kojima su prijetnje strane, traži reakciju i zaštitu takozvanog Hrvatskog novinarskog društva, što vam je isto kao kada biste angažirali lisicu da vam čuva kokošinjac. Od HND-a, dakako, nikakva reakcija neće doći, kao što nikada dolazila nije kada je trebalo. HND nije reagirao na opetovano širenje mržnje Matije Babića, nisu reagirali ni kada je Babić pravomoćno osuđen za kriminal, zapravo, oni uopće ne rade ništa osim što šute, a govore bezveze.

Naime, jučer su se u  24sata ispričali dr. Tomasoviću. "U tekstu objavljenom 28.11.2015. godine objavili smo neistinitu informaciju o navodnoj Facebook prepisci između dvoje liječnika splitske bolnice, Ivane Rosenzweig Jukić i Hrvoja Tomasovića. Navodnu prepisku preuzeli smo s jednog internet portala koji ju je prvi objavio, a to je i navedeno u objavljenom članku. Kako je utvrdila inspekcija Ministarstva zdravstva, internistica Ivana Rosenzweig Jukić nije kirurgu Hrvoju Tomasoviću poslala niti jednog pacijenta te nije bilo uzimanja mita. Zbog svih neugodnosti proizašlih iz objavljenog članka i njegove opreme ispričavamo se liječnicima Ivani Rosenzweig Jukić i Hrvoju Tomasoviću", napisali su u tekstu na portalu 24sata, a prenosi portal direktno.hr. Međutim, samo nešto kasnije Babić je ponovno bio u svom elementu,

Sve je više hrvatskih građana koji će očito trebati potražiti sudsku zaštitu od mržnje i laži Matije Babića, koji je nedavno LAGAO na sudu da nikada na svom blogu nije napisao post 'JA SAM PEDOFIL NA MADAGASKARU...' Je, napisao je, i mi smo ga vidjeli i mi smo ga komentirali sa blogom colonia.tino. Post je obrisan, no, dokazi nisu nestali.

Vratimo se Tomasoviću koji je umjesto isprike, doživio Babićeve prijetnje. Nakon čega je ugledni liječnik objavio i Babićev sms u kojem se vidi razina ophođenja čovjeka koji očito ne može kontrolirati svoj primitivizam ( Babićev SMS upućen jednoj ženskoj osobi možete vidjeti u 'galeriji...' ). Nakon kratke prepiske između liječnika i skromno obrazovanog Babića na Facebooku Babić je sve zaključio, ponovimo: '' Dobro Hrvoje, drago mi je da smo ćaskali. Kad završim s vama, vaša karijera bit će gotova. Ispričavam se što smo vas omeli u primanju mita, više sreće idući put...''

Nećemo ovdje ponavljati, ali ćemo spomenuti da je Babić uputio brojne uvrede na račun hrvatskih branitelja, vjernika, hrvatskih građana i da sve to traje jako dugo. Koliko dugo? Ako je post 'Ja sam pedofil na Madagaskaru' objavljen prije osam-devet godina sami prosuditi koliko je to dugo? Inače, mi smo na ovim stranicama JAVNO postavljali upite novinarima Indexa, koji su bili malo satirični, malo kritični, ali iskreni, kako je moguće da niste vidjeli da Babić krade ako se javno hvalio na Facebooku da krade i i vi sve te njegove statuse lajkali? Za što POSTOJE dokazi. Ako sre prešutjeli sve što je Babić priznao, pa i to da je novinare plaćao preko fiktivnih studentskih ugovora, što ste onda vi, osim što ste novinari?

      

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com