Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

Uskrsni ponedjeljak: 6. Moto i biciklističko druženje u Križevcima

krizevcimoto

Nekima je u Križevcima Uskrsni ponedjeljak dan za odlazak na misu, drugima za obiteljski izlet, trećima u kupovinu, a četvrtima pak razlog za posjet moto-biciklističkom spektaklu.  Naime, u spomenutom se pitoresknom gradiću održava 6. Moto i biciklističko druženje  u kojemu sudjeluje stotinjak motociklista i biciklista koji će voziti do obližnjeg Svetog Petra Čvrsteca. Lijepa je to tradicija koja traje i za koju mnogi vjeruju da će se nastaviti.

Spomenimo kako su se prethodno na središnjem gradskom Strossmayerovu trgu dodijeljivale nagrade i priznanja najboljim vozačima za prošlu godinu: najbolja vozačica automobila je Slava Klasić, najbolja biciklistica Ljerka Radiček, najbolji motociklist A 2 kategorije Ivan Pečarić, najbolji motociklist A kategorije Marijan Jakopic, a najbolja suvozačica Jasminka Jakopic.

Dodijeljeno je i priznanje dugogodišnjem djelatniku AMK Križevci Đuri Žličaru prigodom odlaska u mirovinu.

Sudionici 6. Moto i biciklističkog druženja ujutro su položili vijenac na spomen obilježje poginulih hrvatskih branitelja u Perivoju ratnika, što je hvale inicijativa.

 Organizatori tradiocionalnog druženja su: Automoto klub Križevci, tamošnji Motociklistički klub, Križevačka udruga biciklista, Grad Križevci, križevačka Policijska postaja, Koordinacija Udruga proizašlih iz Domovinskog rata te Župa svetog Petra iz Svetog Petra Čvrsteca.

Foto: Fah

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com