Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Srpski fašist Aleksandar Vučić sastao se s etno-biznismenom Miloradom Pupovcem u Beogradu

vucicpupifah

Srpski fašist i, nažalost, premijer Srbije, Aleksandar Vučić i etno biznismen iz Hrvatske, Milorad Pupovac, razgovarali su u Beogradu o stanju srpsko-hrvatskih odnosa i aktualnom položaju Srba u Hrvatskoj. Nije bilo riječ o eventualnom gašenju Novosti koje su prepoznate kao medijski bastion mržnje.

Dva lika očekuju "da će se atmosfera promijeniti na bolje, a objektivne teškoće, s kojima se suočavaju Srbi u Hrvatskoj, rješavati u dijalogu vlasti i predstavnika srpskog naroda u Hrvatskoj". Možda će to i dočekati kada Hrvatska dobije ratnu odštetu od Srbije i kada Srbija poništi rehabilitaciju fašističkog pokreta Draže Mihailovića. Inače, da je četnik i Vučić se hvalio, čak je i sudjelovao u nacističkoj agresiji na Hrvatsku te BiH. Glede Srba u Hrvatskoj, srećom, srpska, kao i svaka druga, nacionalna manjina u Hrvatskoj ima sva prava.

Vučić je ponovno naglasio "opredijeljenost Srbije za izgrađivanje dobrosusjedskih odnosa s Hrvatskom, regionalnu suradnju i suradnju u okviru eurointegracija", navodi se u priopćenju. Znači li to da će Vučić donijeti lovu u Hrvatsku kako bi podmirio štetu koju je Hrvatskoj nanijela agresija Miloševićevih komunista i Šešeljevh fašista, kojih je i Vučić bio dio?

Foto: FaH

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com