Mon01222018

Zadnje ažuriranje10:02:31 PM GMT

Najnovije:

Nakon što nas je korpupcijska hobotnica (FIFA) kaznila Šuker se povukao kukavički u svoj bunker i najavljuje izbacivanje sa SP-a!

sukersimunicgetty

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, nekoć legendarni reprezentativac i najbolji strijelac Vatrenih svih vremena, Davor Šuker, još jednom je pokazao svoj kukavičluk, odnosno brigu samo za fotelju na kojoj sjedi. Kolekcionar zlatnika povukao se u bunker nakon što je korupcijska hobotnica iz FIFA-e umjesto Seppa Blattera kaznila Hrvatsku s dvije utakmice igranja bez publike, kazna se primjenjuje od jeseni, i zahvatiti će Vatrene na početku kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo.  Dakle, već imamo hendikep na svom vratu.

HNS je najavio žalbu, ali ne i fajt s korupcijskom hobotnicom koja tek treba objasniti kako se dodjeljuju domaćinstva svjetskih nogometnih prvenstava i što po raznim hotelima, posebno u Dubajiu, sa 'ženama sumnjivog morala', rade pojedini lideri korupcijske hobotnice zvane FIFA, naravno, i tko sve to plaća?

- Najvažnije je da smo se plasirali, da smo na Euru - rekao je Šuker u razgovoru za Sportske novosti. To je, dakako, važno, no, je li ti i najvažnije?

- Mi nemamo instrumente za obraniti se od svih tih kazni. Policija radi ogroman posao, ali zapinje. Tko je iscrtao svastiku na Poljudu? Budimo realni, FARE je podražaj za huligane koji žele zlo Hrvatskoj. Nama je Svjetsko prvenstvo u Rusiji ključ svega. Plašim se da nas žele izbaciti s njega! - otkrio je Šuker i zaključio kako kao član vlade Uefe ne može puno napraviti. Što bi on mogao napraviti ako bi time ugrozio fotelju i vlastitu stražnjicu bez koje na takvoj fotelji ne bi mogao sjediti?

Patološka ambicija predsjednika HNS-a već je ušla u anale hrvatske poslovične gluposti i može se mjeriti samo s patološkom ambicijom počasne predsjednice interesne saborske grupacije Hrvatske narodne stranke, mislimo na nesuđenu glavnu tajnicu UN-a Vesnu Pusić.

- Objašnjavam tim ljudima, ali oni imaju svoje mišljenje. Nema tu popusta - rekao je predsjednik HNS-a i ponovno optužio za sve huligane a ne teroriste koji za nečiji račun crtaju svastike po stadionima i pokušavaju srušiti Vatrene.  Što pobogu Hrvatima znači svastika? Ništa, ama baš ništa, niti je ikada značila, ne morate biti lumen poput Nene Stazića ili Ranka Ostojića - Ostoje da biste shvatili da iza svega ne stoji rakija, i da ona nije kriva za sve, već obična namjera, teroristička namjera.

Šukeru još uvijek nije jasno što Hrvatskoj rade nakurnjaci bivšeg ministra, propalog političara, Željka Jovanovića i njegovi borci protiv rasizma u hrvatskom nogometu koji jedva čekaju ispade pojedinih budaletina.

Foto: AFP

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com