Mon01222018

Zadnje ažuriranje10:02:31 PM GMT

Najnovije:

Vatreni na Euru: Sama kvaliteta neće biti dovoljna

vatreniDEAUVILLE

Biti 'jak na papiru', imati kvalitetu, ne znači da ćete takvu kvalitetu znati pretvoriti u stvarnost, da bi se od kvalitetnog mesa dobio ukusan odrezak potreban je kuhar koji će znati pripremiti sirovinu za konzumaciju. Ukratko, puno toga ovisi upravo o izborniku te kako će se izbornik postaviti prema zvijezdama Vatrenih koji, kao i svake zvijezde, imaju svoje specifične mušice koje treba znati kontrolirati idućih dana, nadajmo se i tjedana. Što će duže Vatreni biti u Francuskoj to će značiti da su uspješni.  Zašto bi inače ostali nakon ispadanja?

Ako je vjerovati javnosti običan navijački puk vjeruje u kvalitetu ove generacije Vatrenih, uspoređuje ih se sa generacijom iz 1998. godine, no, skepsa se javlja kada je u pitanju rezultat. 'Stari' Vatreni imali su motiv kakav kasnije nije znala pronaći niti jedna vatrena generacija. Doduše, Boban, Šuker..., imali su trenera, Ćiru Blaževića, koji je u ono vrijeme bio bez premca najbolji motivator na svijetu.  Da je Hrvatska jaka smatra Slaven Bilić, nakon Ćire izbornik s najdužim stažem na klupi hrvatske nogometne reprezentacije:  "Na papiru nikad nismo bili jači! Pogledajte samo gdje je i koliko je tko ove sezone igrao te da je itekako bitan za taj klub. Bili su naši i prije u velikim klubovima, ali nisu bili nositelji igre. Nije tu samo Luka, nego i Mandžo, Srna koji je institucija, Perišić, Brozović...Na papiru djelujemo impresivno," rekao je Slaven Bilić Večernjem listu, tiskovini koja posljednjih mjeseci do besvijesti maltretira hrvatske građane izmišljenim medijskim konstrukcijama i najobičnijim podvalama nedostojnim ozbiljnog novinarstva. :

- Na Euru nitko nije slab, svatko nas može pobijediti. Ima sigurno sedam ili osam reprezentacija koje su na papiru možda malo bolje od nas. Ali to na papiru ne znači ništa -. dobro je zaključio Bilić, inače i sam član legendarne vatrene generacije koja je vođena Miroslavom Blaževićem donijela hrvatskom narodu broncu sa SP-a 1998. godine.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com