Mon01222018

Zadnje ažuriranje10:02:31 PM GMT

Najnovije:

Znate što je najljepše u pobjedi Vatrenih na Parku prinčeva? Budaletine koje su pozivale na bojkot danas najviše pišu o Hrvatskoj!

P-H20160612009733

Čuli ste vjerujemo za poetsku pravdu? Ukratko, to je pravda koja se na kraju pomalo sarkastično, ironično, obračunava s budaletinama koji pravdu izazivaju, vrijeđaju je, a onda na koncu i sami postanu žrtvom te pravde u koju ne vjeruju. Zar to nije prekrasno? Ponekad je život pravedan, rijetko, no, ponekad da. Uživajmo u tim rijetkim životnim trenucima.

Naime, sjećate li se budaletina, nadrogiranih kretena koji glume novinare, a koji su svako malo, onako iz dosade, pozivali na bojkot hrvatske nogometne reprezentacije bijesni zbog činjenice da izbornik Vatrenih umjesto Ante Čačića nije postao George Soros, on bi svakako izabrao idealnih vatrenih 11 koji bi od Tuske primili barem deset golova već u prvom poluvremenu? 

Budaletinama se u jamranju i bojkotu pridružio jedan dio medijskog smeća u Hrvatskoj, srećom, nisu uspjeli, a nisu uspjeli zato što ni sami nisu sposobni održati datu riječ duže od desetak sekundi. Ili jednako toliko dugo koliko im traje jedan fiks za dobar osjećaj.

Tako su budaletine mjesecima pokušavajući bojkotirati Vatrene poraženi, da bi se na kraju pridružili pobjednicima i postali najveći navijači hrvatske nogometne reprezentacije, tek što nisu krenuli bauljati naokolo, oko svojih pojilišta i drogirališta, mašući sa šalom Marka Perkovića Thompsona uz zvuke nenadmašne himne Vatrenih s Europskog nogometnog prvenstva 'Lijepa li si'. Sve za kune, bez obzira na pozu, geslo je takvih budaletina.

Kad malo bolje pogledate prekrasnom pogotku Luke Modrića na Parku prinčeva protiv Turske iskreno se raduje otprilike 80 posto Hrvata, tuguju domaći izdajnici i etno-biznismeni, raduje se, euforično, i krdo budaletina nadajući se dobroj zaradi od uspjeha Vatrenih. Kad ih već nisu uspjeli bojkotirati zašto na Vatrenima ne bi ponešto zaradili? Njihova mržnja prema hrvatskoj državi jednaka je njihovoj ljubavi prema 'ustaškim' kunama, no, to je već njihova nesreća.

Drugim riječima, s obzirom kako je krenulo na Euru nadrogirane budaletine nastaviti će 'slaviti' Vatrene, dok ponovno ne pozovu na novi neuspješni bojkot. Naravno, kad ih malo popusti i kad nastupi apstinencijska kriza.

Ponekad nam se čini kako bi bilo nužno kretene izmisliti da ih toliko nema u hrvatskoj državi, opljačkanoj od medija i političara. Nema tko ovaj narod pljačkao nije.

Foto: FaH

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com