Mon01222018

Zadnje ažuriranje10:02:31 PM GMT

Najnovije:

Velika taktička analiza: Narkotalibani (samozvani novinari) bijesni jer im je propao bojkot Vatrenih, živoderi na nogama!

navijaci trg5 561722S0

Ako ni u čemu hrvatska nogometna reprezentacija uspjela je u jednome, natjerala je čak i narkotalibane, samozvane novinare gazde pedofila, narkomana i osuđenog razbojnika, da navijaju, makar glumili, za hrvatsku reprezentaciju. Tko kaže da Vatreni ne mogu ujediniti Hrvatsku? Mogu na akciju natjerati čak i lopove.

Bijesni zbog činjenice da im je propao bojkot Vatrenih narkotalibani plaćeni preko fiktivnih studentskih ugovora, drogirani divljaju Hrvatskom. Policija je zasad spremna na svojim mjestima, navodno su opremljeni i aparatima koji mjere razinu narkotika u krvi. Naime, s obzirom na sparinu koktel droge i prirodnog ludila može biti opasan po okolinu, lako za talibane, oni su se navikli, što ćemo s ugroženim građanima? Nekoliko narkotalibana pokušalo je na nagovor novinarskih narkotalibana proći granicu kako bi izazvali incident u Francuskoj, nije im uspjelo.

I dok je atmosfera u St. Etienneu sjajna narkotalibani u Hrvatskoj pokušavaju pronaći nekoliko narkomana koji bi razvili transparent kojim se napada hrvatska nogometna reprezentacija uoči utakmice protiv Češke,.  Uspjelo im je. Narkotalibana, koji se predstavljaju kao novinari, je danas u Hrvatskoj nekoliko desetaka, zato ih dosad nitko nije shvatio ozbiljno, a onda su došle sparine pa su institucije prisiljene reagirati. Živoderi su na terenu. Liječnici također. Budite oprezni, grizu. Kako su bijesni, što se može vidjeti prema pjeni na ustima, ugriz može biti koban.

Foto: Cropix

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com