Mon01222018

Zadnje ažuriranje10:02:31 PM GMT

Najnovije:

Je li David Guetta prema standardima hrvatskih higijeničara 'filoustaša' ili čak pravi ustaša?

guetta

Poznati svjetski DJ David Guetta je na svom YouTube kanalu objavio pjesmu posvećenu Hrvatskoj na Euru 2016, naravno, slavni glazbenik napravio je više spotova, za svaku reprezentaciju koja sudjeluje na Europskom nogometnom prvenstvu po jedan. Guetta je ostao dosljedan i da tako kažemo usrećio sve.

Je li usrećio baš sve?

Vjerojatno da. s obzirom kako dežurni moralni higijeničari ovog društva, koji 24 sata na dan bdiju nad moralom čitave nacije, koji se bore protiv "opakog filoustaštva" koje hara Hrvatskom, nisu reagirali. Kako im je promaklo ono što im u Hrvatskoj nikada ne promakne, kako im je Guetta umakao kad su uspjeli stići, i ništa s time postići, Thompsonovu 'Lijepa li si' u Parizu tražeći zabranu te "nacističke" pjesme na Europskom prvenstvu?

Naime, ako ste pažljivje promatrali spot slavni DJ na obrazima ima bojom nacrtan hrvatski grb,  odnosno, boje hrvatskoga grba, hrvatske kockice, ništa, naravno, strašno reći neki, tako urešenih hrvatskih navijača na tisuće je na Europskom prvenstvu. I nitko se, osim nekoliko zagovornika dijaloga na tribinama i uljuđenog te civliziranog navijanja, uz pomoć navijačkih rekvizita kakvi su topovski udari, baklje, rakete te pokoji suzavac, ne buni. Francuzi ne deportitaju Hrvate iz Francuske zbog hrvatskih nacionalnih znakovlja, zbog grba i zastave, ali da zbog napada na hrvatsku reprezentaciju, na gledatelje i općenito civilizaciju.

No, ipak, ovo je David Guetta, on je slavan, morao bi paziti što radi i kako se ponaša, da imaju prilike to bi mu prvo rekli higijeničari, prije čak i nego li bi ga po ovoj žegi koja vlada Hrvatskom ponudili pićem, ako bi ga ponudili. "Fašisti" u Hrvatskoj mogu skapati od gladi i žeđi a da to ne bude zločin ili zlo već samo "pravda" jer su "dobili ono što su zaslužili", kao recimo oni s Bleibruga?

Kad vidite kako Guetta u spotu pjeva o hrvatskim nogometašima, hrvatskim posebnostima i onome čime se izdvajaju naši Vatreni, je li on prema moralno neputinim standardima naših dežurnih higijeničara zapravo "filoustaša", možda čak i pravi ustaša?
Naravno, poznati DJ ima tu sreću da se ne suočava s probemina s kojima se suočava hrvatsko društvo u 21. stoljeću, on nikad nije čuo za ustaše, partizane... Srećom po njega ni za orjunaše, niti su oni čuli za njega, barem dosad.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com