Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

Hoće li teroristi koji su napali Rakitića i njegovu obitelj biti pronađeni i uhićeni?

rakitic iniesta-afp

Deset sati nakon što je Ivan Rakitić zajedno sa svojom obitelji napadnut od strane nekoliko terorista na otoku Ugljanu, zbog čega je zajedno sa svojom obitelji morao pobjeći i prekinuti privremeno odmor, svi mediji o tome pišu, i već je krenula relativizacija. Medijski sponzori terorističkih razbojnika pogled upiru prema loži, dakako, SVEČANOJ, iako na Ugljanu lože nije bilo, kao ni onih protiv kojih se teroristi navodno bore.

Nekoliko dana pisati će se o napadu na hrvatskog reprezentativca, nekoliko će dana o tome pisati strani, prije svih španjolski, mediji, i sve će se kao sa svastikom zaboraviti. već u nedjelju će za sve kriv biti gazda Mamić. Ni Orepić, koji svojim sumanutim izjavama dokazuje da mu treba Božo Petrov, ali kao liječnik, ni mediji, pogotovo ne portal jednog osuđenog razbojnika i samozvanog pedofila koji sa svojom bandom suučesnika, samozvanih novinara, drži štangu teroristima, ni institucije ove države već svečana loža.   Kako je moguće da jedan ministar, makar bio i tehnički ministar, izjavljuje ono što izjavljuje u posljednje vrijeme i tako otvara put terorističkoj bagri?

Nakon svega dogodit će se kao i sa svastičarima, ako se i otkrije kakav divljak, pravi krivac vjerojatno neće. Tako to ide u močvari, koju neki nazivaju državom.

Foto. AFP

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com