Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Takozvani stručnjak Nenad Bjelica bi morao znati da Ante Čačić ne napada medije već suučesnike samoproglašenog pedofila i osuđenog razbojnika!

cacicante1

Samozvani trener i takozvani stručni komentator, bivši ispodprosječni nogometaš, Nenad Bjelica, još jednom se obrušio na aktualnog izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Antu Čačića, samo zato što je ovaj bagru koja napada hrvatske reprezentativce nazvao pravim imenom. Dakle teroristima. U Hrvatskoj danas ne smijete reći gamadi da je gamad.

Takozvani stručnjak piše za portal osuđenog razbojnika, narkomana i samozvanog pedofila, koji bi u svakoj normalnoj državi bio na robiji, da je nedopustivo to što radi Čačić, odnosno, da je nedopustivo kako Čačić napada Milanovićevog sportskog savjetnika Zvonu Bobana i medije. Prije svega Bjelica bi trebao znati da izbornik nikada nije napao medije već fiktivne studente, razbojnike koji su pokrivali svog gazdu, samozvanog pedofila i narkomana, dok je ovaj pljačkao državu kako bi bagri, fiktivnim studentima, mogao isplatiti minimalac, a sebi osigurati dovoljnu količinu droge za tri mjeseca, Nije osuđeni razbojnik krao da bi drugima dao, već krao kako bi se našmrkao.

Što se tiče Slavena Bilića, nejasno je kako, ali je jasno zašto, su takozvani mediji koji relativiziraju navijački terorizam notornog gubitnika pretvorili u s sportsku ikonu, u trenera. Naime, Bilić nije ništa veći trener od Nene Bjelice, iako je, naravno, bio puno bolji igrač. Naime, Bilić je upropastio jednu generaciju Vatrenih kada je nije odveo na SP u Južnoj Africi, ispao je od Turske na Euru 2008. godine, dakle od reprezentacije koja NIKADA NIJE POBIJEDILA Hrvatsku i nije prošao skupinu na Euru prije četiri godine. S turskim Bešiktašem je buncao o naslovu na kraju je praktički propao, u Engleskoj je pobijedo nekoliko velikana, a izgubio od stotine tzv. malih klubova, Bilić je kao trener čista nula, kao medijski manipulator je klasa, i to valja priznati. Toliko o jednom glumcu i propalom treneru.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com