Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Kako su mediji od notornog trenerskog gubitnika kakav je Slaven Bilić napravili nacionalnu ikonu?

bilicslavensccc

Brojke uglavnom nikad ne lažu, mogu ponešto sakriti i ne baš sve dati ali nikad ne lažu, pa tako ne lažu ni kad je u pitanju bivši VELIKI nogometaš Vatrenih, ali prosječni trener, Slaven Bilić, koga su mediji pretvorili dpslovce u nacionalnu ikonu.

Kad to radi portal samozvanog pedofila, kriminalca i narkomana, kada o tome pišu njegovi suučesnici, samozvani novinari, uglavnom drogeraši i fiktivni studenti, onda je to jedna, lopovska, razina, kad o tome pišu ozbiljni mediji onda je to sramota. Naime, u čemu je to Slaven Bilić, kao izbornik, sada govorimo samo o izborniku, uspješniji od Ante Čačića? Preuzeo je reprezentaciju u puno boljoj atmosferi nego što ju je preuzeo Čači. izgubio od Turske, pazite sada Turske, u nokaut fazi Eura, unazadio hrvatski nogomet kada se nije uspio plasirati s Vatrenima na svjetsku nogometrnu smotru u Južnu Afriku 2010. godine, na Euru 2012. nije prošao skupinu.

U čemu je to Bilić uspješniji od Čačića i koga je to prije reprezentacije trenirao Slaven? Kakav cirkus mogu napraviti mediji, kako obmanuti zaglupljenu masu, najbolje se vidi na primjeru Bilića koji uglavnom sjedi u TV studiju, puno priča i ništa ne kaže. Naravno, Ante Čačič prosječni je trener, nešto kao Bilić, nije showman, no, reprezentacija je pod njegovim vodstvom igrala puno ljepši nogomet nego iikad za vrijeme Bilića.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com