Mon01222018

Zadnje ažuriranje10:02:31 PM GMT

Najnovije:

Konačna borba

obitelj roschild

„Poznam tvoju nevolju i tvoje siromaštvo – ali ti si bogat! – i grdnje koje su ti nanijeli oni koji tvrde da su židovi, a nisu, nego sotonina sinagoga. (...) Evo nadodajem: Članovi sotonine sinagoge koji tvrde da su židovi, a nisu, već lažu – evo, učinit ću da 'dođu i da padnu ničice pred tvoje noge', pa da upoznaju da 'te ja ljubim'.“ (Otkrivenje/Apokalipsa 2, 9; 3, 9)

„Nato Isus reče židovima koji su mu vjerovali: 'Ako ustrajete u mojoj nauci, uistinu ste moji učenici; upoznat ćete istinu, a istina će vas osloboditi.' (...) 'Znam da ste potomci Abrahamovi, ali me uza sve to želite ubiti, jer moja riječ ne prodire u vas. Kad bi Bog bio vaš otac, mene biste ljubili, jer ja sam od Boga izišao i došao. Nisam došao sam od sebe, već me on poslao. Zašto ne razumijete govora moga? Jer niste kadri slušati moju riječ. Vi imate đavla za oca i hoćete da vršite želju oca svoga. On bijaše ubojica ljudi od početka i nije stajao čvrsto u istini, jer u njemu nema istine. Kad god govori laž, govori svoje vlastito, jer je lažac i otac laži'.“ (Ev/Iv 8, 31, 37, 42-44) Nato su neki židovi optužili Isusa Krista da ima demona u sebi, i to unatoč tome što je na očigled istjerivao demone iz opsjednutih ljudi.

Konačna borba je počela. Ona se vodi između prava na život, i lukave oholosti. Novac kao najviša vrijednost koja se stavlja ispred Boga, i slobodnog života, predstavlja lukavu oholost, i u tom grijehu pohlepe se nema obzira prema ikome, ciljano se u cijenu uzima iskorjenjivanje naroda, i uništenje životnog prostora za čovjeka, i prirode.

Tko su židovi o kojima je Isus govorio, da su lažni židovi? Rimski upravitelj Judeje, Poncije Pilat, dao je na križ iznad raspetog Isusa Krista staviti natpis na latinskom: I.N.R.I. Natpis znači 'Iesus Nazarenus Rex Iudaeorum', što u prijevodu na hrvatski jezik znači: 'Isus Nazarenac, kralj judejski'. Krivo se natpis prevodi tako da ispada da je Isus bio 'kralj židovski', jer Isus Krist nije bio kralj farizeja, nego jest 'kralj kraljeva'.

Riječ 'židov' kao religijska i nacionalna oznaka nastala je tek u 18. st. prilikom tiskanja Biblije kralja Jamesa, na engleskom jeziku, kada je vrsta riječi, imenica 'Judejac', i pridjev 'judejski', zamijenjena, radi ekonomike pisanja, s riječju židov/židovski. (Prije toga nema niti jednog jedinog primjerka Biblije na svijetu, u kojem se spominju 'židovi'.)

Židovi svoju religiju temelje na Talmudu koji predstavlja svezak od preko 65 knjiga napisane od 1. st. nakon Krista, do 10. st., i u Talmudu se pogrdno govori o mesiji Isusa Krista kojeg Židovi ne priznaju za svog mesiju, Otkupitelja grijeha i Spasitelja duša, iako će na Sudnji dan konačno prepoznati da je Isus Krist mesija.

Židovska vjera se može pratiti kroz povijest nakon Krista na osnovi Talmuda koji se temelji na nauku farizeja, dakle, jedne frakcije unutar judejskog naroda, i talmudizam jest farizejština i obratno, što priznaju i tvrde sami židovski rabini. Kako su oni koji su svoju religiju temeljili na Talmudu sebe nazvali Židovima, a ne Judejcima, tako su oni farizejskog duhovnog podrijetla, dok su etničkog podrijetla Hazari ili Khazari, jedan poganski narod koji je u istočnu Europu doselio iz azijskih stepa u 1. st. nakon Krista i nastanio se od Sjevernog do Crnog mora, (vidi zemljovid i navod o Hazarima u Židovskoj enciklopediji), i utemeljio svoju državu koja se pozicionirala između kršćana i muslimana. Njihov kralj Bulan je mudro za svoj narod prihvatio religiju rabina iz Babilona temeljenu na Talmudu, kako bi izbjegao sukob s kršćanima, i/ili s muslimanima, i hazarski jezik, radi razumijevanja Talmuda na hebrejskom jeziku, pisao hebrejskim slovima, a to je jezik danas poznat kao jiddiš-jezik, jezik njemačkih Židova ili aškenazi Židova, naime, za vrijeme utemeljenja Franačkog Carstva su Židovi počeli naseljavati Zapadnu Europu, posebno uslijed katastrofe hazarske države zbog ruskih osvajanja. Rusi razbijaju u 10. st. hazarsku državu čija židovska (farizejska) elita bježi u Zapadnu Europu, dok hazarski narod židovske vjere ostaje i pada pod rusku vlast, i dočekat će invaziju Hitlerove Njemačke na SSSR, i anti-semitski progon 1941. godine, jer je Adolf Hitler predbacio 'svjetskom židovstvu' tlačenje Njemačke kroz židovski kamatarski sustav središnjeg bankarstva, i progon Židova je bio osveta za to. (Židovi farizeji su, inače, kroz povijest doživljavali s vremena na vrijeme progon u kršćanskim zemljama svaki puta kada su kršćanski vladari i Crkveni oci naredili da se Talmud prevede s hebrejskog jezika na jezik kršćanskog naroda, bilo engleski, francuski, španjolski, njemački, poljski, ruski, itd., i nakon što su tako otkrili da se u Talmudu zahtijeva progon kršćana i naređuje njihovo ubijanje, koje se usput u Talmudu i kleveće, i rasistički odnosi prema njima; tako je zabranjeno da židovska osoba ima spolni odnos s kršćanskom osobom, zabranjena je ženidba s kršćanima, poziva se na davanje lažnog iskaza protiv kršćana na sudovima kršćanske zemlje, itd. Zanimljivo, u Kur'anu se pak muslimane poziva na progon židova i kršćana, i poziva se na njihovo ubijanje u 'džihadu' ili 'svetom ratu', što čine radikalni islamisti. Zato su hrvatski preci za vrijeme Turskih ratova i agresije Osmanskog Carstva na Hrvatsku nazivali osmanlijsku islamsku vojsku vojskom 'anti-Krista.)

Zaista, vodeći međunarodni bankari poput Jakoba Rothschilda u Engleskoj ('City of London'), i Davida Rockefellera u gradu New Yorku ('Wall Street'), za sebe tvrde da su židovskog podrijetla i da imaju mesijansku ulogu, iako su hazarskog podrijetla jer su aškenazi Židovi. Njih se naziva 'Armageddonskom sektom' koja želi ovladati svijetom uspostavom autoritarne 'Svjetske vlade' u njihovom 'novom svjetskom poredku', ('NWO'), a ta bezbožna sekta zahtijeva potonuće svijeta u 3. svjetskom ratu ako se ne može uspostaviti njihova 'Svjetska vlada'. (David Rockefeller je na sastanku Bilderberg-organizacije u Baden-Badenu u Njemačkoj, 1991. godine, izjavio da „je potrebna samo još jedna velika kriza, pa da svijet prihvati Svjetsku vladu“.) Upravo su međunarodni bankari raspalili u 20. st. prva dva svjetska rata, i nastoje na početku 21. st. raspaliti i 3. svjetski rat, i to svojim utjecajem na britansku, izraelsku i US američku vladu, kojeg imaju preko monopola na tiskanje i distribuciju novca u kamatarskom sustavu središnjeg bankarstva, i tako nastoje osvojiti vlast na cijelom svijetu, to jest nastoje posegnuti za svjetskom vlašću.
Oni, lažni Židovi, su dugo vremena djelovali tajno, u tajnim društvima u kojima njeguju i svoju sotonističku religiju. Oni vjeruju u Isusa Krista da postoji ali na đavolji način sve izokreću i proglašavaju Isusa Krista anti-Kristom, iako su oni robovi anti-Krista, jer služe 'nečastivom', kako Isus Krist zove đavla ili 'palog anđela' Lucifera, tu 'staru zmiju' koju se spominje u Svetom pismu. Istovremeno kroz liberalizam nastoje ljude odvratiti od Boga, tako da bivši kršćani postaju ateisti i agnostici, a svrha toga jest, da lakše zavladaju ljudima. Oni organiziraju i vrše urotu od vremena Francuske revolucije koju je potaknuo bankar Mayer Amschel Bauer – Rothschild iz židovskog ghetta u Frankfurtu na Maini, preko svog tajnog društva 'Red Iluminati', osnovan dana 1. svibnja 1776. godine, (vidi arhiv u Bavarskoj s dokumentima o tome), i plaćenika, krypto-židova Adama Weishaupta (i njegovog pomoćnika Xaviera Zwacka), koji je konvertirao sa židovstva na kršćanstvo i postao katolički profesor na Bogoslovnom fakultetu u Ingolstadtu. (Vođa Francuske revolucije bio je mason i diktator Maximilien de Robespierre iz lože Jakobinaca, koji je u Parizu uveo kult obožavanja Sunca.) Glavni i ostvareni cilj Francuske revolucije 1789. je bio uspostaviti središnju banku i kontrolirati francusku valutu koju se uz kamate posuđuje vladi, a narod kroz poreze vraća neotplativ državni dug, tako da je francuski narod postao veći kmet nego što je bio kmet u feudalizmu koji je ukinut u revoluciji.
Rothschildovi Iluminati su se spojili sa Slobodnim zidarima na kongresu ujedinjenja u Wilhelmsbadu, 16. srpnja 1782. godine, i svoju zavjereničku djelatnost proširili na Sjevernu Ameriku, i to preko tajnih loža masonerije u Sjedinjenim Američkim Državama (vidi pismo generalu, masonu i predsjedniku Georgu Washingtonu, i njegov odgovor u pismu na temu 'iluminata') u koje su se infiltrirali, kao i preko revolucije u Francuskoj, i Oktobarske revolucije u Rusiji kada su židovski boljševici 6. siječnja 1918. izvršili državni udar ili vojni puč u Svetom Petrogradu, i na bajunetama pušaka razjurili prvi sovjetski demokratski izabrani sabor u kojem su Lenjinovi boljševici bili ostali u manjini. Boljševici su likvidirali rusku državu Rusko Carstvo, i izložili kršćane strahovitom progonu, ubivši do 1941. godine preko 10 milijuna ljudi, prvenstveno Rusa i Ukrajinaca, pri čemu su nad ukrajinskim narodom počinili i genocid ili 'ubojstvo naroda', likvidiravši glađu preko šest milijuna Ukrajinaca, genocid koji su Ujedinjeni narodi priznali kao 'Holodomor'. (Ujedno se likvidacijom Rusije Ujedinjeno Kraljevstvo Velike Britanije riješilo konkurenta na europskom kontinentu, a britanska vlada je preko svoje tajne službe aktivno potpomogala Lenjinove boljševike. Obitelj Rothschild pak preko privatne tvrtke 'The Company of the Bank of England', preko koje ima monopol na tiskanje engleske funte sterlinga i distribuciju kamatarskog novca, kontrolira britansku državu i vladu. Obitelj Rockefeller pak preko privatne središnje banke 'Federal Reserve System' kontrolira i manipulira korupcijom US američku vladu u Washingtonu.)
U Francuskoj i Oktobarskoj revoluciji je obitelj Rothschild nametnula središnju banku za tiskanje papirnatog novca kojeg s kamatama posuđuje vladama, a narod otplaćuje kamatu kroz porez na dohodak i druge poreze, dok je državni dug ionako neotplativ, tako da taj 'perpetuum mobile' donosi vlasnicima basnoslovnu zaradu iz ničega, i na osnovi nikakvog rada. Na isti način djeluju središnje banke u USA i Velikoj Britaniji, kao i u Europskoj uniji preko Europske centralne banke, te na cijelom svijetu preko Međunarodnog monetarnog fonda, IWF, i Svjetske banke, 'The World Bank' u Washingtonu D.C.

Međunarodni bankari, lažni Židovi, imaju u Hrvatskoj svoje plaćenike i sluge među kojima također ima lažnih Židova, ali prije svega prodanih duša Hrvata koji se čak više smatraju Jugoslavenima nego Hrvatima iako se deklariraju Hrvatima, tako da su međunarodni bankari preko domaćih izdajnika pod svoje stavili i Hrvatsku narodnu banku, HNB, iako Republika Hrvatska nije postala članica euro-zone i kluba u kojem se nalaze zemlje-članice EU koje su uvele valutu 'euro' koja se na početku zvala 'ecu'. Taj udbašk Lobby je i prodao hrvatske banke u ruke stranih država i vlada. U hrvatskoj politici su marionete međunarodnih bankara one vladajuće stranke i njihovi dužnosnici i članovi koalicijske vlade koji sami sebe nazivaju 'antifašistima' i 'domoljubima', te 'euro-političarima'. Oni su izvana liberali, a iznutra se radi o ljevičarima koji su se besramno, a radi varke, podijelili u dvije skupine, na titoističku ljevicu, i na 'desnicu' Franje Tuđmana, a radi se radi o lažnoj desnici i lažnoj ljevici koja je u stvarnosti Udbo-Mafija. Među ostalim su od 1990. do 2017. zataškavali partizanske ratne zločine i komunističke zločine iz bivše SFRJ, i jugokomunističkim partizanskim ratnim zločincima pružali državnu zaštitu, a istrage o rasvjetljavanju žrtava i zločina komunizma su sustavno putem državnih institucija ometali i sprečavali. Oni su veleizdajnici hrvatskog naroda! Radi se o eks-komunističkoj udbaškoj pljačkaškoj eliti čiji su preci bili u partizanima, a koja putem svojih režimskih liberalnih medija koje uređuju titoisti kleveće politički neistomišljenike da su klerofašisti', 'ustaše' i 'neofašisti', i čak hrvatske domoljube proglašava 'izdajnicima' i državnim neprijateljima, te ih je i ubijala, a ne samo stavljala pod kazneni progon, i medijima na klevetnički odstrel. Pljačkaška zapadnobalkanska elita antifašista koja je provela pretvorbu i privatizaciju, nalazi se kao lutka na koncu međunarodnih bankara kojima su Hrvatsku izručili u njiihove ralje zvana EU, tako da je Republika Hrvatska postala kolonija, a hrvatski narod izgubio je svoju dankom u krvi teško i mukotrpno stečenu nezavisnost (souverainitet).

Iluminirani masoni, tako zvani međunarodni bankari na čelu s lažnom židovskom elitom, ('svjetska financijska elita'), zvani još i 'globalisti' koji su lansirali politički program 'globalizam', stvorili su komunizam s ideološkom osnovom marksizma, iako nije mason židovskog podrijetla Karl Marx (u suradnji sa Friedrichom Engelsom) autor borbenog socijalističkog programa 'Manifest komunističke partije', objavljen u Londonu 1848. godine, nego mason Clinton Roosevelt iz grada New Yorka, koji je svoje anarhističko djelo 'The Science of Government, Founded on Natural Law' objavio 1841. godine, a Komunistički manifest je preslik ili plagijat tog djela. (Karl Marx je bio član lože Liga pravednih, koja će poslije biti preimenovana u Ligu komunista.)

O 'najkorisnijim idijotima', riječ, dvije

Na ovome mjestu neka bude dozvoljen jedan kraći Intermezzo, naime, zadržimo se trenutak na ljevičarima, jer oni su neiscrpna tema, čak muza. Koliko god čovjeku bude žao zavedenih ljevičara, toliko su i smiješni kako vise na koncu u globalističkom kazalištu lutaka. Interesantno je kad je riječ o ljevičarima, oni su 150 i više godina od Karla Marxa i dalje glupi. Borili su se protiv kapitalizma, a cijelo vrijeme su bili sluge kapitalista, kao što su vladajući bivši komunisti dokazano to i danas. Kao što idijoti padaju na jefitne dinarsko-vlaške štoseve, tako su i ljevičari pali na Lenjinovu foru, da će komunisti prodati štrik i posljednjem kapitalistu, i objesiti mu ga oko vrata. Ha ha ha, kako su se smijali, međutim, zadnji se smije onaj koji se najslađe smije! Ljevičari su toliko glupi, da nisu shvatili, da je ikona ljevice, Vladimir Iljič Uljanov 'Lenjin', suprotno programu iz Manifesta komunističke partije privatizirao rusku narodnu banku, i dao je u ruke kapitalistu Lordu Walteru Rothschildu. Zato su ljevičari, naravno, nacionalizirali onaj štand tamo neke bakice koja je na placu prodavala voće i povrće, i šutnuli je nogom u zadnjicu, u 'kolhoz'. Kako su ljevičari, a to su u nas titoisti, slijedili terorističku Komunističku internacionalu, tako danas slijede globalističku internacionalu koja nije ništa manje teroristička od komunističke. (Tko poznaje njemačku priču 'Der Rattenfänger von Hameln' u kojoj svirač frule odvodi djecu iz grada Hamelna, uz pljesak roditelja, pod krinkom laži navodno spašavajući ih, a u stvarnosti vodeći ih preko rijeke da se utope, zna o čemu je riječ.)

Glupi ljevičar, liberalne orijentacije ili ekstremističke, svejedno, sve skupa je ionako anarhizam, izgarat će u borbi protiv izmišljenih fašista, ustaša, klerofašista, i stvarnih nacionalista, i vjernika, tako da mržnja koja ljevičare pogoni, priređuje put u pakao globalizma i New Age-pokreta koji nije nov nego se radi o drevnom babilonskom pokretu i 'staroj zmiji' kako se Luficera naziva u Svetom pismu. Na tom tragu su i priče o 'izvanzemaljcima' od kojih će globalisti 'zaštiti' čovječanstvo, i slične gluposti s kojima globalisti zabavljaju glupog ljevičara koji cijelu svoju životnu snagu ulaže u borbu protiv desničara, kako bi društvo bilo hranjeno genetski-modificiranim organizmima, (GMO), zatim, kako bi fašistički koncerni pljačkali resurse naroda i narod ostavili s gaćama na štapu, rušeći mu i cijenu rada i radnička prava stečena u stoljetnoj krvavoj borbi radnika u štrajkovima na barikadama, zatim, kako bi se društvo podijelilo preko pitanja abortusa, zatim, kako bi se svečano proglašavale pedersko-lezbijska životna partnersta, i homo-brakovi, i, na koncu, kako bi svi veselo išli na čelu Sjevernoatlantskog pakta NATO u rat protiv Rusije – tog novog izmišljenog vanjskog neprijatelja, dok je unutarnji neprijatelj i dalje 'ustaška zmija' koja mora da se nalazi ispod svakog kamena, i samo čeka da ugrize umišljenog antifašista koji je, kako Churchill reče, a on zna jer je ipak bio mason najvišeg 33. stupnja, „najveći fašist budućnosti“, što tzv. antifa dokazuje svaki dan, iz dana u dan, da je fašistička. To su jurišne postrojbe pederskih, liberalnih euro-političara. Ljevičar će se radije baviti s desničarom, bila ciljana meta desničar ili samo tako etiketirana osoba, nego s prijetnjom Trećeg svjetskog rata koju izriče general Pentagona, Mark Milley, prijeteći u posebnom okrugu Washington C.D., listopada 2016., bez dlake na jeziku Rusiji, Iranu, Kini, i Sjevernoj Koreji s „munjevitim, smrtonosnim nuklearnim ratom“, iako nisu navedene zemlje prijetnja svjetskome miru nego je to Washington koji je porušio mrežu kolektivne sigurnosti na svijetu, uspostavljena nakon Drugog svjetskog rata preko Vijeća sigurnosti UN, i međunarodne mirovne ugovore.

Glupi antifašist (ljevičar) je marioneta na koncu globalista, i radije će crknuti nego da prestane klevetati nevine koje proglašava „fašistima“ jer je lukav i zna da je to etiketa koja kad se za nekoga zalijepi, teško se skida kao meduza s ljudske kože, a peče. Ljevičar zna da je to tako, i on, (drugarica ili drug) uživa u tome kao sadist. Kulturni marksizam se specijalizirao za stavljanje soli na rane, pa tako u ljevičarskoj umjetnosti Isus Krist silazi s križa i siluje muslimanku, i to u eri kada cijelom Europom radikalni islamisti siluju nježniji spol europskih naroda, bjelkinje, djevojke i žene, pa i dječake, i obezglavljuju katoličke svećenike po Bliskom istoku, ali i po Europi, kao što je za oltarom u crkvi u ljeto 2016. obezglavljen stari katolički svećenik u Normandiji. On, ljevičar, antifašist, je kameleon, po potrebi, i ekstremist 24 sata dnevno, po potrebi, koji će sve redom oko sebe proglašavat 'ekstremistima', samo ne bivšu komunističko-udbašku pljačkašku klasu Republike Hrvatske, jer, to su njegovi antifašisti. Ljevičari pate od teškog, teškog licemjerja, jer su trebali u Kazneni zakon otvoreno napisati bez ikakvog srama, da su antifašisti abolirani od svih kriminalnih delikata pošto smiju lagati, krasti, klevetati, ubijati, pljačkati, pljuvati, osuđivati i ogovarati, i manipulirati do mile volje, bez ikakvih posljedica i sankcija, jer se nalaze pod internacionalnom zaštitom globalista, njihovih gazda koji ih financiraju, podmićuju, i glade ih po kosi kad im ovi jedu iz ruke. Ljevičar je toliko prilagodljiv da će sa svojom staljinističkom zločestom ćudi i pokvarenim moralom i umom pun mržnje radije provoditi pedersku politiku nego dozvoliti da zavlada nacionalna politika koja vodi brigu o nacionalnim interesima. Ljevičar je najbolji sluga globalista, niti robovlasnici na američkom Jugu nisu u svojim vilama i na plantažama imali tako vjerne sluge kao što ih globalisti imaju u liku glupih ljevičara koji ne vole svoju djecu, a to i otvoreno priznaju jer kažu da sadašnjost nije bitna nego je bitan budući komunizam. Do tada tko živ, a tko mrtav. Jadne njihove majke koje nisu iskoristile pravo na konzumaciju Šuvarovog jugokomunističkog zakona o abortusu, jer nisu slutile kakve moralne nakaze će postati njihova djeca koju su rodile. Drugarice i drugovi, drug Lenjin reče: „Za nas su ljevičari na Zapadu najkorisniji idijoti.“ Sapienti sat! (Učiti, učiti i samo učiti – od učiteljice života – povijesti!)

Međunarodni bankar Lord Walter Rothschild iz Londona je ideološki i financijski stajao na čelu cionističkog pokreta za osnivanje židovske države, (vođen od Theodora Herzla), koja je 1948. osnovana i nazvana Država Izrael u kojoj žive samo Židovi, uz Arape-Palestince, ali ne i ostalih 10 izraelskih plemena iz Sjevernog Izraela i Svetog pisma koja su se naoko nakon asirijskog ropstva izgubila u povijesti. (Židovi, odnosno Judejci iz plemena Juda, koje se spojilo s plemenom Benjamin u jedno pleme, i državu Judeju ili Južni Izrael, su samo jedno od 12 izraelska plemena.)

Stvaranjem kapitalizma i liberalizma, te komunizma i marksizma, međunarodni bankari su pobili milijune i milijune ljudi, pretežito kršćana, ali i ateista, i usmjerili islam protiv kršćanstva, da se muslimani i kršćani međusobno pobiju.

Oni, 'lažni židovi', danas djeluju preko tajnih društava tipa 'Bilderberg', (vođeno od aškenazi Židova Henrya Alfreda Kissingera), ili Rockefellerove 'Trilateralne komisije', koja nisu tajna po tome što bi bila tajna, naprotiv, organizacija Bilderberg je kao udruga uredno prijavljena upravnim vlastima na otoku Manhattan, nego su tajna zato što su joj ciljevi tajni, i što zasjedaju bez nazočnosti medijske javnosti, o zaključcima s tih tajnih skupština se, dakle, ne izvještava izravno. Na prvom sastanku Bilderberg organizacije u Nizozemskoj nakon Drugog svjetskog rata, u hotelu Bilderberg, kao i u Garmisch-Partenkirchenu 1953. donijeta je odluka o osnivanju Europske unije koja je osnovana Rimskim ugovorima 1957. kao 'Europska zajednica za ugljen i čelik', a Maastrichtskim ugovorom 1992. pretvorena u Europsku uniju.

Sjećamo se izborne noći 2016. kad je mudra 'Sova' rekao, da Sabor i vlada ionako o ničemu ne odlučuju, već samo sprovode odluke koje su davno donijete u 'europskim gremijima'. Vidite, tako je i s umjetnom tvorevinom fašističkih korporacija – Europskom unijom. 'Europski' političari sprovode odluke donijete na sjednicama društva svjetske financijske elite Bilderberg i drugih globalističkih gremija. Naravno, ljevičari, slijepi od mržnje, po matrici marksističke ideologije, ništa ne vide, pa tako ni Bilderberg, Trilateralu i druge gremije globalista. Prosječni glupi ljevičar reći će, da je Bilderberg-priča ništa drugo nego 'teorija zavjere'. Ima odraslih ljevičara koji su za Bilderberg čuli tek prije neki dan, iako ovo društvo masona postoji desetljećima, i koliko god su veliki mediji poštedjeli bilderberškoga kuma Davida Rockefellera izvještavanja o zavjereničkim ciljevima ovog društva organiziranog kriminalnog poduhvata, o čemu je govorio i predsjednik Kennedy u obraćanju svijetu u svom radio-govoru u hotelu Astoria Waldorf na Manhattanu, 1961. godine, tko je htio, mogao je saznati da  globalisti kopaju jamu potlačenom čovjeku. Gdje je sada avangarda radničke klase, da se bori za potlačenoga čovjeka? Halo ljevičari, gdje ste, gdje ste dični antifašisti, nema vas nigdje, aha, zavukli ste se u mišje rupe pred globalistima. Ljevičare nije bilo briga za globaliste, oni su se divili svojim anarhistima i zločincima tipa Che Guevara, kojeg je, usput rečeno, izdao voljeni SSSR, „prva zemlja socijalizma“, (i kretenizma), a kad je C.I.A. pripremila vojni puč i svrgnula u Chileu ljevičara Allendea, glavna preokupacija ljevičara jr bio general Pinochet, a ne David Rockefeller koji je od puča imao najviše koristi. I opet glupi ljevičari nisu zainteresirani za znanost povijesti u kojoj piše da su stari Latini rekli, ako želiš pronači trag ubojice, kreni od pitanja tko je od ubojstva imao najviše koristi. Kako su ljevičari slijepi zbog mržnje u svom umu, i otupjelih osjećaja, oni su u biti neemocionlna bića kad se radi o žrtvama ideoloških neprijatelja, tako oni ne vide da je pod diktaturom generala Pinocheta ubijeno oko 3.000 ljudi, a u diktaturi Fidela Castra oko 10.000 ljudi, da, ljudi, a ne 'fašista'. I dok se Fidel i zadnjim atomima životne snage bori protiv 'novog svjetskog poredka', NWO, prosječni glupi ljevičar ili antifašist u Hrvatskoj se bori protiv Crkve, 'klerofašista' i 'ustaša', točno po obrascu kako su ih učili sluge srpskih komunista i Beograda, Stipe Šuvar, Josip Vrhovec, Vladimir Bakarić, Milka Planinc, i Ivica Račan, i Franjo Tuđman, Josip Manolić i Stipe Mesić. Tko je glup, ostaje glup, i nema mu pomoći. Ljevičari su najgluplja politička klasa koja je ikada postojala u povijesti, na zemaljskome krugu, jer se njima najlakše ispiru mozgovi, i najlakše se s njima manipulira pošto do morala ne drže, i izokreću ga. Treba imati samo dovoljno novaca, i imaš ljevčara u svom džepu da ga pošalješ u juriš ako treba i protiv svog vlastitog brata i vlastite djece. Ljevičari nemaju ideale, iako tvrde suprotno, jer ideale mogu imati samo pametni, razumni i emocionalni ljudi čija duša je ispunjena s ljubavlju. Slijepi mrzitelji nemaju ideale. Njihov 'ideal' je novac, ego, slava, i osveta. Ljevičar nema osjećaja za pravdu, jer je i sam nepravedan prema drugima, čak i prema samome sebi. On je mazohist. Muči sebe, jer zna da nije u pravu, zna da njegovo srce kuca za anarhiju i kaos kakav mu se vrti u njegovoj glavi medijski ideološko ispranog mozga. Ljevičar je i shizofrena osoba, jer do 22. lipnja 1941. je ljevičar antifašist, a od 22. lipnja 1941. do 8. svibnja 1945. je komunist sve do 30. svibnja 1990. kada opet postaje antifašist. Ljevičaru bi pozavidio brat blizanac, Dr. Jekyll i Mr. Hyde. Ljevičar je ponosan što je nemoralan. Ljevičar je točno onakav kako je globalist, međunarodni bankar, htio da bude: glup, ohol, umišljen, zločest, anarhist u svom srcu, i borbeni ateist u svom mozgu. S ljevičarima su globalisti, bankari, kapitalisti, stvorili savršeni ubilački stroj na daljinski upravljač. Centrala je uvijek Internationala koja je dom ljevičara. Kako ljevičari funkcioniraju, pokazao je primjer Sovjetskog Saveza:

Uništenje Njemačke su organizirali iluminirani masoni na čelu s Franklinom Delanom Rooseveltom, koji je bio židovskog podrijetla, a koji je još 1933. odlučio da Njemačku treba uništiti, i radi ostvarenja tog cilja se spojio sa Staljinom, i kao predsjednik Sjedinjenih Američkih Država uspostavio diplomatske odnose sa Sovjetskim Savezom (SSSR), (i to u jeci masovnog ubijanja Ukrajinaca od strane komunističkog režima), te isporučio sovjetskoj vojnoj industriji najmoderniju američku vojnu tehnologiju, tako da je Staljin do 1941. na noge postavio najveći vojni stroj u povijesti čovječanstva, sa preko 20.000 modernih tenkova i preko 10.000 borbenih zrakoplova i 34.000 topova, nasuprot 2.500 njemačkih tenkova, 2.500 borbenih zrakopova Luftwaffe, i 7.500 topova njemačke vojske Wehrmacht. (U Sovjetskom Savezu su od kraja građanskog rata već djelovali Rockefeller i Rothschild koji su od Lenjinovog režima dobili koncesiju za naftu na Kavkazu, i monopol na distribuciju kamatarskog novca.) Po planu je Crvena armija trebala napasti njemačke položaje 10. srpnja 1941. godine, zbog čega je Adolf Hitler dao izvesti preventivni napad na Crvenu armiju i SSSR od 22. lipnja 1941. godine, i potpuno iznenadio Staljina, tako da je Wehrmacht u cijelosti razbio sve jedinice Crvene armije u europskom dijelu Sovjetskog Saveza, zarobio preko 3 milijuna sovjetskih vojnika, i početkom listopada 1941. je njemačka vojska došla pred Moskvu i stajala na ulazu u glavni grad Sovjetskog Saveza. (Cilj je bio eliminirati de facto židovsko-boljševičku totalitarnu socijalističku umjetnu tvorevinu SSSR, i time završiti rat u Europi.) Kao što je korespondencija između Churchilla i Staljina pokazala, a koju je nakon Drugog svjetskog rata objavilo sovjetsko ministarstvo vanjskih poslova, Zapadna masonerija je za Crvenu armiju od srpnja 1941. do kraja Drugog svjetskog rata mjesečno isporučivala po 500 tenkova i 500 borbenih zrakoplova, plus ostalu ratnu opremu.

Uglavnom, 'armageddonska sekta lažnih Židova', zvani i znani kao 'globalisti', nanijela je židovskom narodu ogromnu štetu u povijesti, (slično kao što talijanska MAFIA nanosi ljagu talijanskom narodu), jer nežidovski narodi percepiraju Židove kroz navedene međunarodne bankare ili globaliste, koji tvrde da su židovskog podrijetla, a nisu, nego hazarskog, dakle, manipuliraju tako da istinu luciferijanski izokreću, i tvrde da imaju mesijansku ulogu kao 'Božji izabrani narod', i da će oni zavladati svijetom i sebi potčiniti ne-Židove, no, Božji narod po Svetom pismu je 'Izrael', a njega čine pravi Židovi koji vjeruju u Boga, i 10 ostalih izraelskih plemena koja su danas kršćanska, a čine ih i Rusi i Nijemci i Amerikanci i Francuzi i Britanci, i Hrvati i svi kršćani na svijetu bez obzira na entičko podrijetlo. Isus Krist je u Otkrivenju Svetog pisma nedvosmisleno prozvao „lažne židove u sotoninoj sinagogi“. Nije nerijetko da i po 10.000 newyorških Židova prosvjeduje na ulicama Manhattana, Brooklyna i dr. protiv politike cionističkog režima u Tel Avivu, smatrajući da su cionisti lažni Židovi, i da ratnim zločinima nad Palestincima u ime izraelske vlade blate židovski narod, i da mu nanose nemjerljivu štetu. Nije čudno da sotonisti mrze Židove koji su podrijetlom iz antičke Judeje, jer je utjelovljeni Bogočovjek Isus Krist važio kao „kralj judejski“, (I.N.R.I.), a Isus Krist je skupinu farizeja nedvosmisleno prozvao sotonistima, da je njihov otac 'otac laži' otpočetka. Lažni Židovi su, dakle, oni koji nisu Židovi niti po etničkom podrijetlu, a predstavljaju se Židovima, kao i oni koji ne vjeruju u Boga, kao Rothschild, Rockefeller, Kissinger i društvo, a govore da su oni navodno Židovi.

Konačna borba je počela. Ona se vodi između prava na život, i lukave oholosti. Novac kao najviša vrijednost koja se stavlja ispred Boga, i slobodnog života, i u toj lukavoj pohlepi se ne uzima obzira prema ikome, ciljano se u cijenu uzima iskorjenjivanje naroda, i uništenje životnog prostora za čovjeka, i prirode.

U enciklopediji znanja u 20 knjižnih svezaka, 'Der Große Brockhaus', je u izdanju iz 1995. godine navedeno slijedeće:

„Obitelj Rothschild je od Bečkoga kongresa (1815.) bila vodeća u kreditnom poslovanju. (...) U kreditnom poslovanju počela je s vremenom postavljati sve više i više političkih uvjeta, i odlučivala je o ratu i miru.“

Nevjerojatno, globalisti iz bankarske obitelji Rothschild, i na čelu  s njima, odlučivali su od 1815. godine nadalje o ratu i miru!? Dakle, odlučivala je i o svjetskim ratovima. Vidi, vidi! Teorija zavjere? Pametnom dosta, glupome nikada dosta!

Obitelj Rothschild je utjelovljenje svjetske financijske elite, ili kako ju je Adolf Hitler zvao, „svjetsko financijsko židovstvo“. Usput rečeno, u izdanjima navedene enciklopedija nakon 1995. godine je rečenica o tome, da su Rothschildi odlučivali o ratu i miru, cenzurirana, ili izbrisana, jer to je jedna neugodna istina da su odlučivali o ratu i miru, i da o ratu i miru odlučuju i 2016. godine. Naprotiv, gori im pod petama, sam je Jakob Rothschild izjavio u ljeto 2016. da je njegov „najveći eksperiment u povijesti propao“, naime, kamatarsko-lihvarski sustav privatiziranih i otetih središnjih narodnih banaka je propao. Rothschildov US dollar je propao, propao je Rothschildov euro, i Rothschildova funta je propala. Jedino Rothschildova rublja nije propala jer ju je Putin vratio natrag u posjed ruskom narodu, na osnovu čega se pokazao kao domoljub, a ne globalist.

Novac kao roba, novac kao sredstvo za špekulaciju, novac kao božanstvo – to je Rothschildov propali sustav kojeg se misli resetirati nakon 3. svjetskog rata kojeg su globalisti pripremili. Pod pritiskom javnosti je uredništvo njemačkog političkog tjednika 'Focus' iz Hamburga objavilo u srpnju 2015. slijedeće obavijesti o svjetskoj financijskoj eliti:

„Novac upravlja sa svijetom. Postoji jedna instancija moći iznad golog bogatstva, jer, tko upravlja s novcem, tome može biti svejedno tko upravlja s ostalima. Izravnije nego Mayer Amschel Rothschild (1744. – 1812.) to nitko nije mogao formulirati: 'Dajte mi kontrolu nad valutom jedne nacije, i onda mi je svejedno tko donosi nacionalne zakone.' Osnivač bankarske dinastije je znao o čemu je govorio, jer on je bio jedan od onih koji su došli u položaj da uživaju u takovoj kontroli.“ (Njemački tjednik 'Focus')

U Rothschildovom sustavu ne postoji nacionalna država, a ako koja preživi, ona je krezuba i bezvoljna. U takovom sustavu ne postoje narodi, (zato se uvijek govori u liberalnim medijima o „građanima Europske unije“, a ne o narodima u EU), ljudska prava ne postoje u takovom Rothschildovom sustavu, državne granice, priroda, i društvo ne postoje. Postoji samo PROFIT – sve služi zaradi, i u konačnici izrabljivanju i dužničkom ropstvu, i iza sebe ostavlja spaljenu zemlju.
 
Globalisti su razgolićeni, skinut je smokvin list s njih, te su oni izašli iz sjene i postavili se na pozornicu svijeta koji se budi. Narodi Europe su trenutno još ošamućeni, ali bude se. U buđenju im pomažu desetci i desetci tisuća afričkih crnaca koje NATO iz džihadističke Libije krijumčari na Siciliju pa ih se onda dalje šiba u Njemačku, i milijuni azijskih horda koje se krijumčari balkanskom routom u Njemačku, jer Njemačka je ključ za NWO, onesposobljena, nije sposobna se povezati s Rusijom protiv NWO, međutim, s izbjegličko-migrantskom politikom i umjetnom krizom je puška opalila u lice globalističkom atentatoru: Budi se Istok i Zapad! Budi se nacionalizam koji je već bio doživio eutanaziju. Budi se savjest koja je bila ubijena nemoralom. Budi se hrabrost ljudi koji vide da ih pljačkaju oni koji se nazivaju antifašistima, ljevičarima, liberalima - sluge globalista - vide ljudi da im neprijatelji nisu nepostojeći fašisti, niti Rusi niti izvanzemaljci, nego globalisti. Nisu neprijatelji više ni Hrvati, ni Srbi, nego globalisti. Nisu u konačnici neprijatelji čak ni radikalni islamisti, nego samo i isključivo omraženi globalisti i njihove sluge, koje narod želi suditi pred narodnim vojnim tribunalima i strijeljati ih kao diktatora Ceausescua koji je bio zajedno sa svojom ženom strijeljan po kratkom postupku, jer je narodu dojadio sa svojim lažima i pljačkom koju su komunisti dozvolili preko globalista, dakle, internacionalisti socijalisti su lopovske ljestve držali internacionalistima globalistima. Kapitalistički globalisti su se ljevičarima gospodski revanširali time što su ih nakon pada Berlinskog zida zadržali na položajima, ovaj puta kao 'antifašiste', 'socijaldemokrate' i 'liberale', pod Staljinovim geslom: Lokomotiva revolucije ide dalje. Turski predsjednik Erdogan, također globalist, izjavio je, da on i njegovi pristaše koriste demokraciju kao vlak na koji uskaču da bi stigli do islamizacije Turske. Barem je iskren, jer bivši komunisti i udbaši u Republici Hrvatskoj nisu nikada rekli da im demokracija služi za zaštitu od kaznenog progona zbog komunističkih zločina, (zato ne postoji pravna država), i za veliku pljačku, te shodno tome za život kao bubreg u loju. Slom sustava je pred vratima, masovni prosvjedi u eurpskim zemljama najavljuju pad globalista i njihovih izdajničkih marioneta u ukinutim nacionalnim državama bez državnih granica. Konačna borba je počela. Dolazi razdoblje naroda i renesansa nacionalnh država. EU je propala, živjeli narodi! Konačna borba protiv tiranije 'novog svjetskog poredka' za slobodu i ravnopravnost je počela. Ljudi su slobodni da se bore za životni opstanak, i za ljubav i mir, i sreću. Vox populi – vox Dei.

Zagreb, 13. listopad 2016.

Piše profesor Goran Jurišić

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com