Mon01222018

Zadnje ažuriranje10:02:31 PM GMT

Najnovije:

NATO-oficiri koji su u istočnom Aleppu zapovijedali teroristima tzv. Islamske države pali u ratno zarobljeništvo Sirijske vojske

alepdva

Na svjetlo dana došla je strašna istina, da liberalni Zapad na čelu s Američkom vladom predsjednika Obame i U.S. američka koalicija za borbu protiv terorističke organizacije 'Islamska država', u stvarnosti podržava terorizam radikalno-islamističkih skupina, a ne samo sirijske pobunjenike koji su davno postali džihadisti i ne predstavljaju nikakvu tzv. umjerenu oporbu, jer takva u Siriji ne postoji. Sirijska oružana oporba, protuzakoniti pobunjenici, (sirijski partizani i četnici), uvela je šerijatski zakon na teritoriju koji kontrolira, što je svrstava u ekstremističke skupine, jer Arapska Republika Sirija je laička država koja ima demokratski Ustav i kazneni zakonik. Sirijske snage sigurnosti uhitile su u istočnom Aleppu najmanje 14 nečasnih časnika Zapadnih vojska i koalicije iz Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske, Njemačke, Turske, Saudijske Arabije, Jordana, Maroka, Katara, i Države Izrael, koji su iz jednog podzemnog bunkera zapovijedali s ratom odnosno sa džihadistima tzv. Islamske države i drugim radikalno-ekstremističkim skupinama, koji već pet godina kolju narod u Siriji, i žestoko proganjaju sirijske kršćane.

Assirijski biskup Aleppa je davno upozorio svijet na genocid koji sirijski pobunjenici, tzv. sveti ratnici 'džihadisti' provode nad kršćanima u Siriji, koje štiti jedino predsjednik Assad i Sirijska vojska. Najmanje 14 oficira NATO-pakta, Države Izrael, Turske i drugih zemalja su nakon oslobođenja istočnog Aleppa ratni zarobljenici Sirijske vojske, a predsjednik Assad drži u ruci krunski dokaz, da iza radikalno-islamističkog terorizma i tzv. Arapskog proljeća stoji liberalni Zapad na čelu s Američkom vladom u Washingtonu. Koja sramota za Zapad, za demokratski svijet, za civilizaciju!?

Kad je prije izvjesnog vremena njemački istraživački novinar i humanist, bivši zastupnik u njemačkom saveznom parlamentu, Jürgen Todenhöfer, šokirao svijet u ljeto 2016. saznanjem, da radikalno-ekstremistička islamska borbena skupina 'Džabat al-Nusra Front' (ogranak al-Kaide u Siriji) izravno dobiva oružje od Američke vlade, svijetu je zastao dah. Sada je, međutim, svijet ostao bez daha nakon saznanja, da liberalni Zapad vodi teroristički rat u Siriji. Bez obzira na cenzuru o tome u liberalnim medijima, svjetska javnost za to saznaje, a 'svjetskoj eliti' se sprema štrik oko vrata, koji je namijenila slobodnom svijetu i čovječanstvu. Za Erdoganovu Tursku još je Rusija prije vojnog puča u Turskoj ljeta 2016. otkrila da prikriveno podržava terorističku organizaciju 'Islamska država', (ISIS/ISIL), i da turska tajna služba i visoki dužnosnici režima, uključujući jednog Erdoganovog sina, trguju s ukradenom naftom koja je dolazila sa sirijskog okupiranog teritorija te iz dijelova okupiranog Iraka, međutim, za Državu Izrael se samo nagađalo da podupire teroriste, (bili su objavljeni dokazi da Izraelska vojska liječi ratne ranjenike džihadiste iz al-Nusra Fronta, koji drže okupiran dio sirijskih Golanskih visoravni dok drugi dio pod okupacijom drži izraelska cionistička vlada), a za NATO i Američku vladu i Zapadnu koaliciju se mislilo da se bore protiv terorizma, ali pokazalo se suprotno, provode terorizam i podupiru ga, dok Rusija ispada u Zapadnoj propagandi „agresor“, čak i ratni zločinac u Siriji, iako su Zapadne vlade u stvarnosti počinile de facto ratne zločine u Siriji nad sirijskim narodom, i sirijskom vladom u Damasku i Sirijskom Arapskom Vojskom. Ispada da je Američka vlada predsjednika Obame i njegova koalicija vodila terorističku politiku kojoj je žrtva pao sirijski narod koji je od početka pobune u Siriji 2011. godine izgubio preko 300.000, a moguće i oko pola milijuna ljudi, ubijenih i ranjenih ratnih žrtava, i milijuna raseljenih Sirijaca, pretežito po Europi. Raseljavanje Sirijaca inače je dio genocidnog plana koji se provodi čak i s razine Ujedinjenih naroda, ali i od strane raznoraznih kontroverznih Sorosevih udruga i međunarodnih bankara.

Dio te genocidne politike je i migrantska politika EU i dovođenja sirijskih izbjeglica u Europu 2015. godine, a dobar dio, možda i većina tih izbjeglica su u stvarnosti poraženi džihadisti koji u Europi mogu dobiti nove zadaće! (Vidi kolumnu o tome o sirijskim četnicima.) Nakon oslobođenja istočnog Aleppa vidjelo se divljanje poraženih džihadista u njemačkim gradovima poput Dortmunda, Duisburga i Dresdena, koji su 2015. tamo došli preko balkanske route kao 'izbjeglice'; na nasilnim prosvjedima punih mržnje zahtijevali su smrt Rusije, Putina i Assada, mahajući s pobunjeničkim zastavama i u društvu turskih militantnih fašista; iako su strancima u Njemačkoj zakonom zabranjeni prosvjedi, njemačka vlada kancelarke Merkel je i u tom slučaju prekršila zakon, kao i kada je prekršila zakon o državnoj granici prilikom pozivanja 'izbjeglica' da preko Mađarske i Austrije dođu u Njemačku ljeti 2015., i izvan snage stavila 'sporazum EU o schengenskoj granici' i Dublinski sporazum.

Sjećamo se da je rat u Siriji počeo pod izgovorom uvođenja demokracije, a u stvarnosti zato što je sirijski predsjednik Bashar al-Assad odbio katarsko-saudijsko-američki plinovod do Turske, i Rothschildov središnji bankarski kreditno-kamatarski sustav, jer nije nezavisnost sirijske narodne banke i tiskanje sirijskog novca stavio pod kontrolu Međunarodnog monetarnog fonda. Sirijski pobunjenici se na kraju uopće nisu borili za demokraciju već za šerijatski zakon, dok je demokraciju u Siriji uveo predsjednik Assad.

Svi Zapadni liberalni, režimski, mainstream-mediji CENZURIRAJU vijesti o padu NATO-oficira u istočnom Aleppu u ratno zarobljeništvo snaga sigurnosti Sirijske vojske, a umjesto toga živačno prozivaju predsjednika Assada za ratne zločine nad sirijskim civilima u istočnom Aleppu koji je Sirijska vojska oslobodila. Čak se drsko i bezobrazno proziva ruskoga predsjednika Putina za ratne zločine u Siriji, iako je ruskom vojnom intervencijom u rujnu 2015. spriječio 'islamizaciju Sirije' i njen pad. Zapadna ratna propaganda laže o situaciji u istočnom Aleppu nakon oslobođenja. Sirijska vojska je svoj narod u istočnom Aleppu oslobodila iz ropstva tzv. Islamske države i od šerijatskog zakona, a oni sirijski civili koji su bili lojalni džihadistima, zajedno s njima su otišli na preostali pobunjenički i okupirani teritorij na sjeveru Sirije u područje grada Idliba, pri čemu se radi o sporazumu, da se zarobljene sirijske civile iz dva mjesta pod okupacijom džihadista zamijeni za džihadističke lojaliste iz istočnog Aleppa. Džihadisitčki lojalisti među sirijskim civilima su u stvarnosti veleizdajnici svoje zemlje, kao i sirijski pobunjenici, i upravo njih podupire EU koja je na početku Sirijske krize proglasila sankcije protiv Sirije, što je vid objave rata. Sankcije izravno dovode u opasnost opskrbu s hranom za sirijsko stanovništvo, i zdravlje Sirijaca, tako da su sankcije EU pravi zločin nad sirijski narodom, tako i nad kršćanima Sirije!

Ovom prilikom srdačno čestitam sirijskom predsjedniku Assadu i Sirijskoj vojsci na sjajnoj pobjedi i oslobođenju istočnog Aleppa. Neka Bog čuva sirijski narod i njegove oružane snage i vrhovnog zapovjednika Bashara al-Assada! Sreća prati hrabre i odlučne!
Papa Franjo je nakon oslobođenja istočnog Aleppa uputio piso podrške srijskom predsjedniku Assadu, što je šokiralo ljevičarske bitange liberalnih 'mainstream' medija i vladajuće političare na Zapadu, koji vise na koncima međunarodnih bankara.

Novoizabrani 45. U.S. američki predsjednik Donald John Trump imati će i te kako puno posla da iskorijeni političku korupciju 'establishmenta' u Washingtonu, koji visi na koncima svjetske masonerije odnosno 'svjetske elite', korumpirani 'establisment' koji je nekoć prvu zemlju demokracije i braniteljicu slobode u svijetu iz vremena predsjednika John F. Kennedya pretvorio u najveću prijetnju svjetskog mira, i sponzora i podupiratelja svjetskog terorizma! Što je demokracija danas na liberalnom Zapadu? Dobrodošli u Orwellovu '1984.'

Demokracija na bivšem kršćanskom, a danas liberalnom Zapadu je staklena, prozirna demokracija u kojoj N.S.A. prisluškuje cijeli svijet. To je svijet u kojem građanin nema svoju privatnost jer ga špijunira N.S.A. dok su vodeći svjetski internetski provideri transmisija ove moćne prislušno-obavještajne službe koja ne stoji u službi Američkog naroda nego međunarodne masonerije i njenih bankara i korporacija. To je svijet u kojem jedan vitez Edward Snowden koji razotkriva kriminal protuzakonitih prisluškivanja ove tajne službe bude od Obamine „demokratske vlade“ u Washingtonu proglašen „teroristom“ i „izdajnikom“. To je svijet u kojem osnivač zviždačke organizacije WikiLeaks, Julian Assange, mora godinama čamiti u dobrotvornom pritvoru veleposlanstva nezavisne države Equador u Londonu, jer stvarni teroristi ovog svijeta zahtijevaju njegovo izručenje u S.A.D. gdje ga kao „izdajnika“ čeka električni stolac, iako je razotkrio politički kriminal i korupciju, čak i pedofiliju 'establishmenta' u Washingtonu.

Rusija nije hackirala U.S. američke institucije za vrijeme predsjedničke kampanje, kako je nepravedno optužuje Obama i liberalni mediji na Zapadu, koji su se pretvorili u notorne lažljivce, nego američke tajne službe su to učinile, da obavijeste Američki narod o kriminalnim radnjama 'establishmenta', i tako spriječe izbor Hillary Clinton da postane predsjednicom, jer bi inače vrlo brzo bio nastao 3. svjetski rat pošto se ona zalagala za uvođenje zone zabrane leta iznad Sirije, što bi Američku vojsku izravno odvelo u rat protiv Ruske vojske pošto Rusija kontrolira nebo iznad Sirije. Sad se zna i čemu je trebala služiti 'zona zabrane leta' iz predizbornog programa 'Killary' Clinton – zaštiti tzv. 'Islamske države' u Siriji, i usput u Iraku od oslobođenja koje vodi Iračka vojska. Ionako je na svjetlo dana izašla strašna istina, da je Obamin režim kriv za nastanak tzv. Islamske države u Iraku i Siriji (ISIS/ISIL).  Međutim, na svjetlo dana izbila je i strašna istina koju je WikiLeaks objavio, da je šef predizbornog stožera Hillary Clinton, John Podesta, zajedno s bračnim parom Clinton i Zakladom Clinton, umiješan u pedofiliju i prostituciju s maloljetnicama i maloljetnicima, te u sotonističke rituale. Zato je 'establishment' tako nervozan, zato su liberalni mainstrem-mediji tako živčani, a ionako su već godinama čisti ratni huškači kojima je jedini zadatak pridobiti javnost na Zapadu za rat protiv Rusije. Do sada nisu uspjeli niti kroz Ukrajinsku krizu, niti kroz Sirijsku krizu. Bogu hvala!

U kakvom onda svijetu demokracije danas živimo? Tko je prije 80 godina opisao demokraciju koju danas imamo u Europskoj uniji, i općenito koja danas postoji u Sjedinjenim Američkim Državama i na liberalnom Zapadu? Tko je prije 80 godina opisao današnju liberalnu demokraciju, da ona predstavlja 'slobodu', ali čiju slobodu? U liberalnoj demokraciji 'sloboda' znači 'sloboda kapitala', i 'slobodno tržište', a ne čovjekovua slobodu. Ljudska prava samo su floskula, kao i nacionalna prava i souverainitet.

„Sve je podređeno kapitalu, a narod u demokraciji ne odlučuje o ničemu, već samo bira stranke koje kapitalistima omogućavaju stvarnu vlast. Političke stranke formiraju javno mnijenje preko tiska (medija) koji je u rukama vlasnika kapitala, i tu se krug zatvara. Narod je samo potrošač, porezni obveznik, i ne uživa stvarnu slobodu, ne formira javno mnijenje, ne upravlja s narodnim gospodarstvom, narod (nacionalna država) ne kontrolira stvarnu vlast kapitala.“ (Adolf Hitler)

Demokracija je pojam iz starogrčkog jezika i znači "vladavina naroda". Znači da je pojam demokracija i sama demokracija danas u totalnom kapitalizmu samo smokvin list i floskula. Demokracija bi bila kad bi se ispunile želje naroda, ali kakve želje narod ima, svoje ili oblikovane od strane medija?

Donaldu Trumpu neće biti lako, jer ima posla s osinjakom! Ali, Trumpić zna kako postupati s bandom ili svjetskom mafijom. Suprotno mišljenju mnogih, on je takav tip čovjeka, da će na zgražanje ljevičarskih liberala i marksista odnosno političkih ekstremista s ljevice ispuniti sva svoja predizborna obećanja, i to doslovno. Donald Trump nije 'američki Hasanbegović' koji je nedosljedna i neodlučna mlaka vodica, već je on 'američki Paraga'. Sva svoja predizborna obećanja su do danas ispunila, koliko je poznato, samo dva političara i državnika odnosno samo dvojica vođa. Jedan se zvao Adolf Hitler, a drugi je bio John Fitzgerald Kennedy.

Od Prvog svjetskog rata imamo u svijetu poredak koji je zločinački, jer ga vode dvije internacionale: Kapitalistička internacionala u New Yorku sa sjedištem u Londonu, i Komunistička internacionala koja se danas zove Socijalistička internacionala sa sjedištem u Bruxellesu, zločinačka osovina koju je stvorio predsjednik i mason 33. stupnja Franklin Delano Roosevelt, sklopivši tajno savezništvo sa Staljinovim totalitarnim i zločinačkim Sovjetskim Savezom, i to 1933. godine s jednim jedinim ciljem: uništenje Njemačke. Taj cilj se i danas slijedi, i ubrzano provodi s migrantskom politikom koja je genocidna i rasistička, jer nasilno miješa različite ljudske rase s bijelom rasom europskih naroda radi promjene DNK naroda i ljudi Europe, i uništenje identiteta i kulture europskih naroda, i to su vrlo opasne stvari koje se provode u djelo, ali ujedno je to račun bez krčmara, to jest bez Boga, a Božja riječ je zadnja! Sve provoditelje ovakve zločinačke politike Europske komisije i EU u cjelini, kao i njemačke kancelarke i njezinih saveznika po zemljama-članicama EU, i na 'Zapadnom Balkanu', čekaju suđenja pred narodnim vojnim tribunalima, i drakonske kazne koje su si sami skrivili. Neće se zaboraviti da je Milanovićeva koalicijska SDP-vlada počinila de facto ratni zločin kad je 2013. prijetila s ratom nezavisnoj državi Siriji, i to bez mandata Vijeća sigurnosti, što je po međunarodnom pravu ratni zločin.

PS: Svim čitateljicama i čitateljima kršćanskim vjernicima moje kolumne i Tinolovke News, kao i kolegicama i kolegama kolumnistima i glavnoj urednici Ivani i obiteljima želim Sretan Božić, i Božji blagoslov!

Profesor Goran Jurišić, u Zagrebu, 19. prosinac 2016..

Na svjetlo dana došla je strašna istina, da liberalni Zapad na čelu s Američkom vladom predsjednika Obame i U.S. američka koalicija za borbu protiv terorističke organizacije 'Islamska država', u stvarnosti podržava terorizam radikalno-islamističkih skupina, a ne samo sirijske pobunjenike koji su davno postali džihadisti i ne predstavljaju nikakvu tzv. umjerenu oporbu, jer takva u Siriji ne postoji. Sirijska oružana oporba, protuzakoniti pobunjenici, (sirijski partizani i četnici), uvela je šerijatski zakon na teritoriju koji kontrolira, što je svrstava u ekstremističke skupine, jer Arapska Republika Sirija je laička država koja ima demokratski Ustav i kazneni zakonik. Sirijske snage sigurnosti uhitile su u istočnom Aleppu najmanje 14 nečasnih časnika Zapadnih vojska i koalicije iz Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske, Njemačke, Turske, Saudijske Arabije, Jordana, Maroka, Katara, i Države Izrael, koji su iz jednog podzemnog bunkera zapovijedali s ratom odnosno sa džihadistima tzv. Islamske države i drugim radikalno-ekstremističkim skupinama, koji već pet godina kolju narod u Siriji, i žestoko proganjaju sirijske kršćane.

 

Assirijski biskup Aleppa je davno upozorio svijet na genocid koji sirijski pobunjenici, tzv. sveti ratnici 'džihadisti' provode nad kršćanima u Siriji, koje štiti jedino predsjednik Assad i Sirijska vojska. Najmanje 14 oficira NATO-pakta, Države Izrael, Turske i drugih zemalja su nakon oslobođenja istočnog Aleppa ratni zarobljenici Sirijske vojske, a predsjednik Assad drži u ruci krunski dokaz, da iza radikalno-islamističkog terorizma i tzv. Arapskog proljeća stoji liberalni Zapad na čelu s Američkom vladom u Washingtonu. Koja sramota za Zapad, za demokratski svijet, za civilizaciju!?

 

Kad je prije izvjesnog vremena njemački istraživački novinar i humanist, bivši zastupnik u njemačkom saveznom parlamentu, Jürgen Todenhöfer, šokirao svijet u ljeto 2016. saznanjem, da radikalno-ekstremistička islamska borbena skupina 'Džabat al-Nusra Front' (ogranak al-Kaide u Siriji) izravno dobiva oružje od Američke vlade, svijetu je zastao dah. Sada je, međutim, svijet ostao bez daha nakon saznanja, da liberalni Zapad vodi teroristički rat u Siriji. Bez obzira na cenzuru o tome u liberalnim medijima, svjetska javnost za to saznaje, a 'svjetskoj eliti' se sprema štrik oko vrata, koji je namijenila slobodnom svijetu i čovječanstvu. Za Erdoganovu Tursku još je Rusija prije vojnog puča u Turskoj ljeta 2016. otkrila da prikriveno podržava terorističku organizaciju 'Islamska država', (ISIS/ISIL), i da turska tajna služba i visoki dužnosnici režima, uključujući jednog Erdoganovog sina, trguju s ukradenom naftom koja je dolazila sa sirijskog okupiranog teritorija te iz dijelova okupiranog Iraka, međutim, za Državu Izrael se samo nagađalo da podupire teroriste, (bili su objavljeni dokazi da Izraelska vojska liječi ratne ranjenike džihadiste iz al-Nusra Fronta, koji drže okupiran dio sirijskih Golanskih visoravni dok drugi dio pod okupacijom drži izraelska cionistička vlada), a za NATO i Američku vladu i Zapadnu koaliciju se mislilo da se bore protiv terorizma, ali pokazalo se suprotno, provode terorizam i podupiru ga, dok Rusija ispada u Zapadnoj propagandi „agresor“, čak i ratni zločinac u Siriji, iako su Zapadne vlade u stvarnosti počinile de facto ratne zločine u Siriji nad sirijskim narodom, i sirijskom vladom u Damasku i Sirijskom Arapskom Vojskom. Ispada da je Američka vlada predsjednika Obame i njegova koalicija vodila terorističku politiku kojoj je žrtva pao sirijski narod koji je od početka pobune u Siriji 2011. godine izgubio preko 300.000, a moguće i oko pola milijuna ljudi, ubijenih i ranjenih ratnih žrtava, i milijuna raseljenih Sirijaca, pretežito po Europi. Raseljavanje Sirijaca inače je dio genocidnog plana koji se provodi čak i s razine Ujedinjenih naroda, ali i od strane raznoraznih kontroverznih Sorosevih udruga i međunarodnih bankara.

 

Dio te genocidne politike je i migrantska politika EU i dovođenja sirijskih izbjeglica u Europu 2015. godine, a dobar dio, možda i većina tih izbjeglica su u stvarnosti poraženi džihadisti koji u Europi mogu dobiti nove zadaće! (Vidi kolumnu o tome o sirijskim četnicima.) Nakon oslobođenja istočnog Aleppa vidjelo se divljanje poraženih džihadista u njemačkim gradovima poput Dortmunda, Duisburga i Dresdena, koji su 2015. tamo došli preko balkanske route kao 'izbjeglice'; na nasilnim prosvjedima punih mržnje zahtijevali su smrt Rusije, Putina i Assada, mahajući s pobunjeničkim zastavama i u društvu turskih militantnih fašista; iako su strancima u Njemačkoj zakonom zabranjeni prosvjedi, njemačka vlada kancelarke Merkel je i u tom slučaju prekršila zakon, kao i kada je prekršila zakon o državnoj granici prilikom pozivanja 'izbjeglica' da preko Mađarske i Austrije dođu u Njemačku ljeti 2015., i izvan snage stavila 'sporazum EU o schengenskoj granici' i Dublinski sporazum.

 

Sjećamo se da je rat u Siriji počeo pod izgovorom uvođenja demokracije, a u stvarnosti zato što je sirijski predsjednik Bashar al-Assad odbio katarsko-saudijsko-američki plinovod do Turske, i Rothschildov središnji bankarski kreditno-kamatarski sustav, jer nije nezavisnost sirijske narodne banke i tiskanje sirijskog novca stavio pod kontrolu Međunarodnog monetarnog fonda. Sirijski pobunjenici se na kraju uopće nisu borili za demokraciju već za šerijatski zakon, dok je demokraciju u Siriji uveo predsjednik Assad.

 

Svi Zapadni liberalni, režimski, mainstream-mediji CENZURIRAJU vijesti o padu NATO-oficira u istočnom Aleppu u ratno zarobljeništvo snaga sigurnosti Sirijske vojske, a umjesto toga živačno prozivaju predsjednika Assada za ratne zločine nad sirijskim civilima u istočnom Aleppu koji je Sirijska vojska oslobodila. Čak se drsko i bezobrazno proziva ruskoga predsjednika Putina za ratne zločine u Siriji, iako je ruskom vojnom intervencijom u rujnu 2015. spriječio 'islamizaciju Sirije' i njen pad. Zapadna ratna propaganda laže o situaciji u istočnom Aleppu nakon oslobođenja. Sirijska vojska je svoj narod u istočnom Aleppu oslobodila iz ropstva tzv. Islamske države i od šerijatskog zakona, a oni sirijski civili koji su bili lojalni džihadistima, zajedno s njima su otišli na preostali pobunjenički i okupirani teritorij na sjeveru Sirije u područje grada Idliba, pri čemu se radi o sporazumu, da se zarobljene sirijske civile iz dva mjesta pod okupacijom džihadista zamijeni za džihadističke lojaliste iz istočnog Aleppa. Džihadisitčki lojalisti među sirijskim civilima su u stvarnosti veleizdajnici svoje zemlje, kao i sirijski pobunjenici, i upravo njih podupire EU koja je na početku Sirijske krize proglasila sankcije protiv Sirije, što je vid objave rata. Sankcije izravno dovode u opasnost opskrbu s hranom za sirijsko stanovništvo, i zdravlje Sirijaca, tako da su sankcije EU pravi zločin nad sirijski narodom, tako i nad kršćanima Sirije!

 

Ovom prilikom srdačno čestitam sirijskom predsjedniku Assadu i Sirijskoj vojsci na sjajnoj pobjedi i oslobođenju istočnog Aleppa. Neka Bog čuva sirijski narod i njegove oružane snage i vrhovnog zapovjednika Bashara al-Assada! Sreća prati hrabre i odlučne!

Papa Franjo je nakon oslobođenja istočnog Aleppa uputio piso podrške srijskom predsjedniku Assadu, što je šokiralo ljevičarske bitange liberalnih 'mainstream' medija i vladajuće političare na Zapadu, koji vise na koncima međunarodnih bankara.

 

Novoizabrani 45. U.S. američki predsjednik Donald John Trump imati će i te kako puno posla da iskorijeni političku korupciju 'establishmenta' u Washingtonu, koji visi na koncima svjetske masonerije odnosno 'svjetske elite', korumpirani 'establisment' koji je nekoć prvu zemlju demokracije i braniteljicu slobode u svijetu iz vremena predsjednika John F. Kennedya pretvorio u najveću prijetnju svjetskog mira, i sponzora i podupiratelja svjetskog terorizma! Što je demokracija danas na liberalnom Zapadu? Dobrodošli u Orwellovu '1984.'

 

Demokracija na bivšem kršćanskom, a danas liberalnom Zapadu je staklena, prozirna demokracija u kojoj N.S.A. prisluškuje cijeli svijet. To je svijet u kojem građanin nema svoju privatnost jer ga špijunira N.S.A. dok su vodeći svjetski internetski provideri transmisija ove moćne prislušno-obavještajne službe koja ne stoji u službi Američkog naroda nego međunarodne masonerije i njenih bankara i korporacija. To je svijet u kojem jedan vitez Edward Snowden koji razotkriva kriminal protuzakonitih prisluškivanja ove tajne službe bude od Obamine „demokratske vlade“ u Washingtonu proglašen „teroristom“ i „izdajnikom“. To je svijet u kojem osnivač zviždačke organizacije WikiLeaks, Julian Assange, mora godinama čamiti u dobrotvornom pritvoru veleposlanstva nezavisne države Equador u Londonu, jer stvarni teroristi ovog svijeta zahtijevaju njegovo izručenje u S.A.D. gdje ga kao „izdajnika“ čeka električni stolac, iako je razotkrio politički kriminal i korupciju, čak i pedofiliju 'establishmenta' u Washingtonu.

 

Rusija nije hackirala U.S. američke institucije za vrijeme predsjedničke kampanje, kako je nepravedno optužuje Obama i liberalni mediji na Zapadu, koji su se pretvorili u notorne lažljivce, nego američke tajne službe su to učinile, da obavijeste Američki narod o kriminalnim radnjama 'establishmenta', i tako spriječe izbor Hillary Clinton da postane predsjednicom, jer bi inače vrlo brzo bio nastao 3. svjetski rat pošto se ona zalagala za uvođenje zone zabrane leta iznad Sirije, što bi Američku vojsku izravno odvelo u rat protiv Ruske vojske pošto Rusija kontrolira nebo iznad Sirije. Sad se zna i čemu je trebala služiti 'zona zabrane leta' iz predizbornog programa 'Killary' Clinton – zaštiti tzv. 'Islamske države' u Siriji, i usput u Iraku od oslobođenja koje vodi Iračka vojska. Ionako je na svjetlo dana izašla strašna istina, da je Obamin režim kriv za nastanak tzv. Islamske države u Iraku i Siriji (ISIS/ISIL).  Međutim, na svjetlo dana izbila je i strašna istina koju je WikiLeaks objavio, da je šef predizbornog stožera Hillary Clinton, John Podesta, zajedno s bračnim parom Clinton i Zakladom Clinton, umiješan u pedofiliju i prostituciju s maloljetnicama i maloljetnicima, te u sotonističke rituale. Zato je 'establishment' tako nervozan, zato su liberalni mainstrem-mediji tako živčani, a ionako su već godinama čisti ratni huškači kojima je jedini zadatak pridobiti javnost na Zapadu za rat protiv Rusije. Do sada nisu uspjeli niti kroz Ukrajinsku krizu, niti kroz Sirijsku krizu. Bogu hvala!

 

U kakvom onda svijetu demokracije danas živimo? Tko je prije 80 godina opisao demokraciju koju danas imamo u Europskoj uniji, i općenito koja danas postoji u Sjedinjenim Američkim Državama i na liberalnom Zapadu? Tko je prije 80 godina opisao današnju liberalnu demokraciju, da ona predstavlja 'slobodu', ali čiju slobodu? U liberalnoj demokraciji 'sloboda' znači 'sloboda kapitala', i 'slobodno tržište', a ne čovjekovua slobodu. Ljudska prava samo su floskula, kao i nacionalna prava i souverainitet.

 

„Sve je podređeno kapitalu, a narod u demokraciji ne odlučuje o ničemu, već samo bira stranke koje kapitalistima omogućavaju stvarnu vlast. Političke stranke formiraju javno mnijenje preko tiska (medija) koji je u rukama vlasnika kapitala, i tu se krug zatvara. Narod je samo potrošač, porezni obveznik, i ne uživa stvarnu slobodu, ne formira javno mnijenje, ne upravlja s narodnim gospodarstvom, narod (nacionalna država) ne kontrolira stvarnu vlast kapitala.“ (Adolf Hitler)

 

Demokracija je pojam iz starogrčkog jezika i znači "vladavina naroda". Znači da je pojam demokracija i sama demokracija danas u totalnom kapitalizmu samo smokvin list i floskula. Demokracija bi bila kad bi se ispunile želje naroda, ali kakve želje narod ima, svoje ili oblikovane od strane medija?

 

Donaldu Trumpu neće biti lako, jer ima posla s osinjakom! Ali, Trumpić zna kako postupati s bandom ili svjetskom mafijom. Suprotno mišljenju mnogih, on je takav tip čovjeka, da će na zgražanje ljevičarskih liberala i marksista odnosno političkih ekstremista s ljevice ispuniti sva svoja predizborna obećanja, i to doslovno. Donald Trump nije 'američki Hasanbegović' koji je nedosljedna i neodlučna mlaka vodica, već je on 'američki Paraga'. Sva svoja predizborna obećanja su do danas ispunila, koliko je poznato, samo dva političara i državnika odnosno samo dvojica vođa. Jedan se zvao Adolf Hitler, a drugi je bio John Fitzgerald Kennedy.

 

Od Prvog svjetskog rata imamo u svijetu poredak koji je zločinački, jer ga vode dvije internacionale: Kapitalistička internacionala u New Yorku sa sjedištem u Londonu, i Komunistička internacionala koja se danas zove Socijalistička internacionala sa sjedištem u Bruxellesu, zločinačka osovina koju je stvorio predsjednik i mason 33. stupnja Franklin Delano Roosevelt, sklopivši tajno savezništvo sa Staljinovim totalitarnim i zločinačkim Sovjetskim Savezom, i to 1933. godine s jednim jedinim ciljem: uništenje Njemačke. Taj cilj se i danas slijedi, i ubrzano provodi s migrantskom politikom koja je genocidna i rasistička, jer nasilno miješa različite ljudske rase s bijelom rasom europskih naroda radi promjene DNK naroda i ljudi Europe, i uništenje identiteta i kulture europskih naroda, i to su vrlo opasne stvari koje se provode u djelo, ali ujedno je to račun bez krčmara, to jest bez Boga, a Božja riječ je zadnja! Sve provoditelje ovakve zločinačke politike Europske komisije i EU u cjelini, kao i njemačke kancelarke i njezinih saveznika po zemljama-članicama EU, i na 'Zapadnom Balkanu', čekaju suđenja pred narodnim vojnim tribunalima, i drakonske kazne koje su si sami skrivili. Neće se zaboraviti da je Milanovićeva koalicijska SDP-vlada počinila de facto ratni zločin kad je 2013. prijetila s ratom nezavisnoj državi Siriji, i to bez mandata Vijeća sigurnosti, što je po međunarodnom pravu ratni zločin.

 

PS: Svim čitateljicama i čitateljima kršćanskim vjernicima moje kolumne i Tinolovke News, kao i kolegicama i kolegama kolumnistima i glavnoj urednici Ivani i obiteljima želim Sretan Božić, i Božji blagoslov! Profesor Goran Jurišić, u Zagrebu, 19. prosinac 2016.
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com