Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Građanima se gade novinari: Željko Babić izbjegao sačekušu ništarija u Zračnoj luci Franjo Tuđman, nije pobjegao, kako lažu mediji!

babiciz

Nakon nesretnih poraza hrvatske rukometne reprezentacije na Svjetskom rukometnom prvenstvu igrači i stručni stožer vratili su se u Hrvatsku.

Dok su igrači odgovarali na pitanje lopova koji su sudjelovali ili sami podržavali pljačku hrvatskih građana, odnosno novinara, koji su u Hrvatskoj sinonim za lopovluk, izbornik Željko Babić ih je izbjegao i otišao. Banda piše da je Babić pobjegao, što nije točno.

Bio je to pravi potez čovjeka koji je svjestan da su u Hrvatskoj novinari zapravo najveće ništarije. Gadovi su što direktno, što indirektno, sudjelovali u pljački ove zemlje. Zaboga, mi plaćamo određene televizije iako nas nitko nikada pitao nije želimo li to. To je pljačka, po zakonu, ali pljačka.

Pogledaje tko su novinari koji rade u medijima koji su u rukama ratnih profitera, zloglasnog ovršitelja i jednog tajkuna kome je komunistička vlast Zorana Milanovića oprostila stotina milijuna kuna dugova i tako opljačkala građane. Zašto o svom smeću od gazda novinari ne pišu? Zato što ih smeće plaća te sami postoju dio tog smeća.

Ništarije iz tih medija nisu novinari, to su ništarije, koje je Babić pametno izbjegao. Izbjegao je i novinare koji pišu za jedne dnevne novine u kojima vedri i oblači Dodikov pop, što bi Babić takvim novinarima mogao reći osim da prestanu maltretirati građane? Dobar dio hrvatskog novinarstva kompromitiran je lopovlukom i zbog toga se građanima ove zemlje već godinama novinarski ološ gadi čak i više od političkog.

Foto: afp

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com