Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Građani na društvenim mrežama podivljalom SDP-u: Obeštetite tisuće koje je Račanova banda neizravno pobila kad je oružje TO predala Miloševićevim boljševicima!

sdpscscscc

Nakon što su podivljali SDP-ovci dali rok od osam dana da se makne spomen ploča hrvatskim braniteljima u Jasenovcu na društvenim mrežama su se pojavile brojne reakcije, između ostaloga spominje se i ''kontra rok'', dakle, neki su dali rok komunističkoj partiji Davora Bernardića da u roku od osam dana obeštetiti obitelji naših roditelja koje je banda Ivice Račana neizravno pobila tako što je 1990. godine razoružala hrvatski narod i oružje TO predala Miloševićevim boljševicima, koji su onda to oružje podijelili Šešeljevim i Vučićevim nacistima.

Hoće li SDP obeštetiti tisuće unesrećenih nakon što je Račanova banda opljačkala državu kao nitko do sada? Hoće li se napokon pokrenuti institucije ove zemlje kako bi se rasvjetlila najveća pljačka u povijesti hrvatske države i hoće li to rezultirati zabranom SDP-a?  ''ROK''? Danas svakako budala, kako na Facebooku, tako i u SDP-u, može dati nekome rok, no, koga takav rok obavezuje? Hoće li se zabraniti stranka Milorada Miće Pupovca, s obzirom kako je tu stranku osnovao nacistički zlikovac Goran Hadžić?

Rok SDP-a vrijedi koliko i iskorišteni toalet papir.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com