Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Fašističko orgijanje notornog divljaka Olivera Frljića stiglo i do Splita uz svesrdnu potporu Plenkovićeve starlete Nine Obuljen!

frljicscc

Nakon što je odbačen i prezren, izopćen u čitavom demokratskom svijetu, gotovo pa protjeran iz Poljske, fašistoidni Oliver Frljić, kome je Tuđmanova Hrvatska dala krov nad glavom, napojila ga i nadojila, inače bi pod plotom negdje skapavao od gladi, stigao je sa svojom fašističkom predstavom do Splita.

I dok se u Zagebu održavaju marševi lijevih light fašista, uz potporu stranke koja je 1990. opljačkala Hrvatsku tako što je oružje TO predala boljševicima Slobodana Miloševića, mislimo na SDP, u Splitu se sprema vrhunac fašističkog orgijanja. Podivljali primitivac Oliver Frljić, uz potporu Plenkovićeve starlete, Nine Obuljen, koja je Osječane legalno opljačkala i NAŠ novac im otela kako bi ih proslijedila Frljićevoj Rijeci, nakanio je u Splitu održati do sada nezabilježen fašistički performans.

Naravno, svi oni koji pozivaju na nasilje kako bi se spriječilo fašističko divljanje u Splitu nemaju pravo, jedino riješenje su mirni, MIRNI prosvjedi, dostojanstveni kako to i dolikuje starom hrvatskom gradu. Kad izađete na izbore sjetite se, ovaj fašistički performans priuštila vam je ratna kukavica, dvojnik Ive Sanadera, Andrej Plenković. Čiji jurišnici napadaju Hasanbegovića zato što s 18 nije sudjelovao u ratu, a on sa 21 se skrivao naokolo, a onda kad su došli ''sladoledari'' tumačio što oni govore.

U njegovoj Vladi svakom bi normalnom bilo ispod časti biti, pa je tako to bilo i nepotkupljivom bivšem ninistru, sada već legendi, Zlatku Hasanbegoviću.

Kad Plenković bude bježao iz HDZ-a podići će se veća prašina nego što je to bilo kad su klimoglavci i moralne nakaze izbacivale Sanadera. Naime, jednim dijelom HDZ su zaposjeli klimoglavci koji izazivaju gađenje na prvi pogled, najveća nesreća HDZ-a i Hrvatske je što će ti ljudi ostati i kad Plenkovića istjeraju. S njima nema sreće, uništili su nekoć moćni, državotvorni, hrvatski, Tuđmanov HDZ.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com