Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Jugo-boljševici i srpski fašisti oskrnavili žrtve Jasenovca svojim ideološkim svinjarijama: Sve predvodila stranka koja je opljačkala Hrvatsku i oružje TO dala Miloševiću te partija koju je osnovao nacistički razbojnik Goran Hadžić!

jasenovachrt

Danas se u Jasenovcu održala lažna komemorcija za sve žrtve tragičnog i stravičnog jasenovačkog logora smrti, koji je bio logor smrti tijekom ustaškog režima, a nastavio je proizvoditi zlo i u komunističkom režimu. Na lažnoj komemoraciji sudjelovali su brojni jugo-boljševici i sablasti koje se s nostalgijom sjećaju komunističkih ratnih zločinaca, ali i neki srpski fašisti, doduše bivši.

Koliko su oskrnavljene žrtve Jasenovca dovoljno je reći da su lažnu komemoraciju predvodile dvije stranke. Jednu je osnovao komunistički zlikovac Josip Broz Tito, a drugu nacistički zlikovac Goran Hadžić, Jedna je stranka parazitska partija koja ima svoje fašističko glasilo preko kojeg legalno pljačka hrvatske građane, tu je stranku osnovao nacist, bivši fašisti su u vrhu te stranke, a brat jednog čelnika stranke bio je fašist i terorist terorističkih formacija tzv. Krajine, druga je stranka, koja je vodila lažnu komemoraciju, stranka koja je početkom devedetih opljačkala Hrvatsku tako što je oružje TO predala Miloševićevim boljševicima, na taj način banda je neizravno pobila naše roditelje koji se nisu imali s čime braniti.

Sutra je u Jasenovcu prva komemoracija na kojoj sudjeluju državni dužnosnici, bez jugo-boljševika i srpskih fašista.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com