Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

Blagoslov Plenkovićeve starlete Nine Obuljen: Bosansko-hercegovački fašist Oliver Frljić za novine Dodikovog popa o svom fašističkom performansu u Splitu!

frljicscc

Bosansko-hercegovački fašist, koga se odrekao i jedan dio vlastite obitelji, Oliver Frljić, oglasio se povodom fašističkog performansa u njegovoj režiji i izvedbi nekolicine samozvanih glumaca u Splitu. Fašist, koji je kao maloljetan pobjegao iz BiH u Tuđmanovu Hrvatsku, u kojoj je nadojen, napojen i ugojen, kasnije je čak i rajacao jednu neobrazovanu ''novinarku'' HRT-a, koja je inače gotovo duplo starija od njega,  je za novine Dodikovog popa između ostaloga rekao: "Moj jedini komentar u povodu priopćenja Ministarstva kulture bio bi poziv aktualnoj ministrici kulture Ninu Obuljen Koržinek da dođe u Split i pogleda izvedbu “Našeg nasilja i vašeg nasilja” – može joj se pridružiti i njezin prethodnik Zlatko Hasanbegović – te kaže vrijeđa li ova predstava vjerske i nacionalne osjećaje. A usput joj se, s obzirom na ono što najavljuju HRAST, HSP i neki drugi predstavnici hrvatske radikalno desne flore, možda i pruži prilika da brani “osnovna ljudska prava” izvođača, autora i producenata ove predstave..."

Za fašistički performans u Splitu Frljićeve porno škvadre najodgovornija je starleta Andreja Plenkovića, koja je legalno opljačkala  kazalište u Osijeku, otela im novce, kako bi naš novac dala, između ostaloga, i za fašizam Olivera Frljića.

Podsjetimo, zbog fašističkih svinjarija bosansko-hercegovački fašist nedavno je skoro pa potjeran i protjeran iz Poljske. Nema fašističkih svinjarija u demokratskoj Europi.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com