Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

Lažni HDZ-ovac u akciji: Plenkovićevi paraziti na Facebooku napadaju Brunu Esih, a brane Milorada Pupovca i stranku koju je osnovao nacistički zlikovac Goran Hadžić!

plenkovic sc

U Saboru je u tijeku rasprava o ministru Zdravku Mariću, Todorićevom bivšem potrčku, a danas ministru koji se našao na udaru Bernadićevih komunista i Mostovih parazita, lažni HDZ-ovac Andrej Plenković, koji je odlučio izgubiti izbore u Osijeku kad je angažirao Ivanu Šojat koja piše panegirike o Josipu Brozu Titu, podržava Marića a Boga moli da se ide na izbore. MOST je, naravno, dio ove prljave politike koja se trenutno vodi u Hrvatskoj, do lakta su u močvari, no, glavni krokodili Andrej Plenković, Gordan Jandroković i Davor Božinović, lažni HDZ-ovci, će se očitio po svaku cijenu boriti kako se ne bi utopili, bez obzira koliko to koštalo Hrvatsku, bez obzira koliko Hrvatsku koštala stranka koju je osnovao nacistički zlikovac Goran Hadžić. 

Da će lažni HDZ-ovci učiniti sve ne bi li prevarili birače pokazuju i aktivnosti na društvenim mrežama, propali novinari konstantno šire laži o Bruni Esih te Zlatku Hasanbegoviću, kao da su oni ''pocrvenili'' zato što su odbili etno-biznismena Milorada Pupovca. Naravno, propali novinari, koji su ljubili ruke u središnjici HDZ-a, ispred samih vrata, i Karamarkovim ministrima, koji to čine danas i s ministrima Andreja Plenkovića, ne uspjevaju u svojim pokušajima, međutim, valja im priznati, iako im ne ide uporni su.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com