Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Manijaci počeli vrijeđati vojnika i heroja: General Glasnović prvi časnik i političar koji je pokazao zube novinarskom ološu koji pljačka i obmanjuje građane

glasnovic

Ako je itko pobjednik Pupovčevog i Plenkovićevog derneka posljednjih dana, tijekom kojeg smo vidjeli doista svašta, pa i divljanje jednog polumanijaka iz Sabora Ivana Pernara te primitivnog divljaka ružnog Gordana Marasa, glupog i glupljeg Grmoju i Bulja,  onda je to svakako general Željko Glasnović, koji se suočio s novinarskim ološem koji već godinama pljačka Hrvatsku. Ovog su puta lopovi s mikrofonom i mobitelom u rukama naišli na tvrd orah.

Većina novinara, naravno, su pošetni ljudi i koliko toliko pošteno rade svoje posao, no, smeće koje je napalo Glasnovića nije ništa drugo nego kriminalna ološ, zbog koje iz Hrvatske bježe na tisuće ljudi. Dobar dio hrvatskih novinara uglavnom su lopovi, narkomani, lijevi fašistoidni manijaci,  kurvetine ( da doista to i doslovno ) i paraziti koji pljačkaju građane uz blagoslov države, takvom i sličnom ološu je general u lice, vrlo hrabro, rekao što o ološu misli.  Dakako, general nije prešao crtu koja se NE SMIJE prijeći, a to je crta naslja. Nitko normalan nema pravo za nasilje, ono je, nažalost, u Hrvatskoj rezervirano za lijeve naciste koji se služe kako verbalnim tako i ako ustreba fizičkim nasiljem.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com