Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

Sramote staru Tuđmanovu stranku: Umjesto da odu u Bleiburg lažni HDZ-ovci Andrej Plenković i Drago Prgomet u elitnoj zagrebačkoj birtiji!

plenki prgi

Lažni HDZ-ovac Andrej Plenković nije bio u subotu na komemoraciji u Beliburgu, u Jasenovcu je prije toga bio ( I TREBAO JE IĆI, KAKO U JASENOVAC TAKO I BLEIBURUG ), svoj izostanak opravdao je ''velikim i brojnim obvezama', Plenki se te subote bavio uglavnom kampanjom, a priliku je iskoristio kako bi se s još jednim lažnim HDZ-ovcem Dragom Progometom naslikavao i oblokavo u centru Zagreba, u elitnoj zagrebačkoj birtiji.  Smiješeći se poput idiota tugovali su za žrtvama komunističkih pokolja.

Toga se. naravno, treba prisjetiti kad izađete na izbore iduće nedjelje. HDZ nije isto što i Plenković, HDZ je stara Tuđmanova stranka, koja mora očito izgubiti izbore kako bi se riješila Sanaderove kamarile. Umjesto da dođe na Bleiburg lažni HDZ-ovac poslao je svog potrčka i bivšeg potrčka Ive Sanadera, Gordana Jandrokovića Jacka, koji je na izborima redovito dobijao manje glasova od propale političarke Jace Kosor.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com