Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

Čovjek bez morala drži moralne lekcije: Očajni lažni HDZ-ovac Drago Prgomet u panici, Plenki odlučio uništiti HDZ u Osijeku i Splitu!

prgometsccc

Drago Prgomet, koji je u zadnjih nekoliko godina promijenio više stranaka nego Nenad Stazić boca, tri dana uoči lokalnih izbora našao se u panici. Lažnom HDZ-ovcu ni jugoslavenska N1 televizija, u emisiji frfljavog i zapljuvanog Petra Štefanića, ne može pomoći u pokušaju da izbjegne debakl u Zagrebu i osvoji rekordno mali broj glasova za nekoć moćni HDZ.

Lažni HDZ-ovci Andrej Plenović i njegova služinčad, Davor Božinović, Gordan Jandroković, starlerta Nina Obuljen, upropastili su stranku koju je Tuđman u nekoliko navrata zajedno s Hrvatskom vodio do pobjeda. Umjesto na Bleiburg lažni HDZ-ovci Plenković i Trgomet oblokavali su se u elitnoj zagrebačkoj birtiji. Ako je Plenki bio u Jasenovcu trebao je biti u Bleiburgu, umjesto toga on je izabrao oblokavanje, time je ova ratna kukavica sve o sebi još jednom rekla. To nije pitanje lokalnih izbora, to je pitanje morala, žrtve su žrtve, kako one fašističke u Jasenovcu, tako i one komunističke na Bleiburgu, i one nemaju veze s izborima.

Plenković je očito dobio misiju uništiti HDZ, naime, u Osijeku je Ivanu Šojat kandidirao za gradonačelnicu, koja hvali Josipa Broza Tita, da Plenković radi svinjarije, da uništava HDZ, ne vide samo njegovi plačenici na društvenim mrežama, oni to i ne žele vidjeti, plaćeni su da ne vide. Uostalom, Plenković je nakanio i odlučio uništiti HDZ u Splitu, od gotovog Plenki je Opari napravio veresiju.

To je jedno notorno političko zlo koje će jako skupo koštati hrvatski narod, baš kao ratni profiter Ivo Sanader zvani bitanga. Nažalost, kad njega protjeraju iz HDZ-a moralne nakaze koje su ga štitile, hvalile najviše će ga pljuvati.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com