Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

Parapolitčka organizacija živi od hrvatske sirotinje: Na svim lopovskim televizijama uoči izbora paraziti iz GONG-a koji nikoga ne predstavljaju!

zelic

Tri dana prije lokalnih izbora na sve tri nacionalne televizije i jednoj jugo-nacionalnoj TV postaji u goste su stigli paraziti iz parapolitčke Sorosove organizacije GONG-a. Naravno, oni nikoga, osim ekstremnu kamarilu, ne predstavljaju, međutim, to ne smeta našim vlastodršcima da pljačkaju građane i parazitima uplaćuju pozamašne donacije. Radi se o kamarili koja izaziva prijezir kod barem osamdeset posto Hrvata, a sjećamo se jedne zgode kad su predstavnici parapolitičke organizacije iz GONG-a napali poznatog glumca, danas nažalost pokojnog, Borisa Dvornika, koji je tada bio teško bolestan. Zanimljivo radikali su za nasilje optužili bolesnog glumca, a naši lopovi iz medija im povjerovali. 

No, ono što vjerojatno nikad nećemo zaboraviti je događaj iz Sisačko-moslavačke županije, GONG-ov parazit pijan kao zemlja maltretirao je birače na jednom biračkom mjestu, pritom je frfljao, mrmljao, pljuvao, stenjao, poput Petra Štefanića i Nataše Božić na jugoslavenskoj N1 televiziji. Primjer je to koji se i danas u sisačkom kraju s gađenjem prepričava i pomalo podsjeća na scene iz Ratova zvijezda te pojavu Jabbe the Hutta, koju pak neki uspoređuju s Ankom Mrak Taritaš iz interesne organitacije zvane HNS s počasnom predsjednicom, starom radikalkom na čelu, zloglasnom Vesnom Pusić. HNS je, naime, nakon SDSS-a, stranke koju je osnovao nacistički zlikovac Goran Hadžić, najradikalnija i najpogubnija partija u državi, pogubna po džepove hrvatske sirotinje, pogubna po sve, osim za sebe.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com