Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Ne kupujte smeće koje uvozimo iz Slovenije: Kako Hrvati mogu uzvratiti nakon što su slovenski jugo-banditi zabranili Thompsonov koncert u Mariboru?

thompsontinolovkajed

Slovenski jugo-banditi, ili kako ih bivši slovenski premijer, a vjerojatno i budući, Janez Janša, naziva - 'nelustrirani kadrovi UDB-e'', zabranili su hrvatskom pjevaču Marku Perkoviću Thompsonu koncert u Mariboru. Naravno, slovenski jugo-banditi to nisu učinili sami, ne bez pomoći hrvatskih lopova i jugo-nacista iz naše zemlje, iako 'naši' jugo-nacisti, takozvani antifašisti, nisu imali odlučujuću riječ kada je u pitanju odluka slovenskih jugo-bandita. Iako ima potporu svih lopovskih televizija i novinarskih ništarija jugo-nacizam u Hrvatskoj nema snagu kakvu ima u BiH ili Sloveniji. Srećom jugo-banda u nekim je okvirima koji još uvijek ne ulazi u sve hrvatske domove, iako jedan dio te bande dobiva lovu iz državne blagajne.

Kako se Hrvati mogu braniti od agresije slovenskih jugo-bandita dok čekaju pobjedu stvarne slovenske demokratske opozicije? Kako bi se oslabila jugo-banditska vlast u Sloveniji svaki je korak važan, pa tako, ako hrvatski pjevači nisu dobro došli u Sloveniji zašto bi Hrvati tijekom ljeta kupovali smeće koje uvozimo iz te susjedne komunističke jazbine? Drugim riječima, vrijeme je za bojkot otpada koji iz Slovenije stiže na naša tržišta. Naravno, takav bojkot ni u kom slučaju ne bi smio biti usmjeren protiv slovenskog naroda, već isključivo protiv jugo-bandita koji vladaju Slovenijom, a s kojima se danas sastao i dvoimeni ministar hrvatske Vlade i nije ih poslao u PM nakon što su domoljubne pjesme proglasili fašizmom.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com