Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Skandalozne bedastoće Tportalove TV kritičarke Zrinke Pavlić: 'Lepotica' uopće nije svjesna da piše na portalu koji je pljačkao po internetu?

TPORTALKRADJA

Tportalova Anka Mrak Taritaš, ''lepotica'' Zrinka Pavlić, ponovno pišu bedastoće, iza tih svinjarija ova samozvana TV kritičarka zapravo želi sakriti činjenicu da se radi o portalu koji je zbog banditske pljačke na internetu morao platiti kaznu od 50 000 eura. Treba li uopće reći da o tome Tportalova lepotica ne piše? Mi ni danas, zahvaljujući šutnji novinara Tportala, uključujući i mušku Mrak Taritaš, Gordana Duhačeka, ne znamo koji je bandit naredio krađu po internetu, jer lopov je još uvijek bandit, pa čak i u Hrvatskoj,  pa čak i ako je urednik, novinar, zar ne?

Lepotica je zapravo nasrnula na dvojicu hrvatskih intelekstualaca Slobodana Prosperova Novaka i Ivicu Kostovića zato što su se drznuli argumentirano progovoriti o Milanovićevim i Sorosevim reformatorima Borisu Bori Jokiću i Nevenu Neni Budaku. Tportaova lepotica tvrdi da su oni iznijeli birtijske uvrede na račun Sorosevih inkvizitora, barem nisu krali, kao što je to lepoticin portal, koji je, što je najveći skandal u Hrvatskoj, portal koji se uvijek poput štetočine otvara kad aktivirate mobitel preko T Coma. Zar nije skandalozno kada hrvatske građane, ni krive ni dužne, maltretira lopovski portal?

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com