Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Političke kurve na čelu HDZ-a: Sad je tek jasno, Osijek je prodan marginalnom HNS-u, Vrdoljaku i Vrkiću za ruke u Saboru!

plenkovic sc

Moralne nakaze koje je još Ivo Sanader infiltrirao u vrh HDZ-a, a koje su danas osnovni stup opstanka na vlasti ratnog dezertera Andreja Plenkovića, pretvorile su nekoć moćnu Tuđmanovu stranku u otirač stare radikalke, lijevo-fašistoidne Vesne Pusić. Zar nije dovoljno reći da Vesna Pusić ima potporu portala samozvanog pedofila i pravomoćno osuđenog razbojnika, zar nije dovoljno reći da staru radikalku podržava zloglasna Soroseva N1 televizija, jugoslavenska medijska kaljuža koja okuplja najopskurnije novinare 's ovih prostora?'

Umjesto hitnog raspisivanja izbora Andrej Plenković sa svojim lažnim HDZ-ovcima, inače grobarima HDZ-a, Gordanom Jandrokovićem, Draženom Bošnjakovićem, Davorom Božinovićem.., poput prostitutke ponudio se HNS-u, marginalnoj strančici kojoj su dali sve, čak i jeftinije nego što je 1989. Julia Roberts dala Richardu Gereu. Prodali su Hrvatsku, načela stranke, prodali su Tuđmana, prodali su na kraju i one koji su za njih glasovali. To nije politika, to je kurvaluk, na što je upozoravao MOST, ali mu nitko nije vjerovao, dok su lagali i lajali o stabilnosti političke prostitutke su pregovarale s HNS-om, strankom od 3 posto koja uvjetuje stranci od 35 posto. Naime, HNS traži od HDZ-a da se mijenja? Zar to nije suludo? To je politički banditizam, koji ovog puta neće proći kod birača.

Dosta je bilo zajebancije Sanaderove kamarile, koja je idiotski šutjela dok je ratni profiter uz šutnju etno-biznismena Milorda Pupovca pljačkao Hrvatsku, Sad je tek jasnije zašto je HDZ kao najjača stranka u Slavoniji išao na namjerni gubitak izbora u Osijeku i zašto je isturio Ivanu Šojat, a jednu dokazano nesposobnu individuu angažirao da joj vodi kampanju. Ivica Vrkić sve je rekao, Osijek je prodan Vrdoljaku, HNS-u i Vrkiću za rukice u Saboru.  Kad HDZ želi dobiti izbore, kao što je to bilo u Splitu i Metkoviću, HDZ će ih dobiti makar s onog svijeta doveli glasače, Osijek nisu htjeli.

I čak, na kraju, Andrej Plenković nije kriv za sve, on nije HDZ-ovac, on je Sanaderovac, diktator i despot, kriv je plagijator Milijan Brkić Vaso, koji drži štangu Plenkoviću, bez Vase Plenki pada a s njima i čitav taj kurvaluk u nekoć državotvornoj stranici. Brkić je, a ne Plenković, pobijedio u Metkoviću, Brkić je pobijedio u Splitu, brkić kao vrsni organizator očuvao je stražnjicu ratnom dezerteru. A zašto? Samo zato da bi vladali tri sata duže i uništili desno, legitimno krilo stranke, koje nema ama baš nikakve veze s radikalnom desnicom kako to tvrde novinarski lopovi, pedofili i narkomani u medijima...

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com