Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Politički kurvaluk vodstva HDZ-a: Za ovaj moralni debakl nije kriv Andrej Plenković, on i nije HDZ-ovac, kriv je plagijator Milijan Vaso Brkić, on je sve mogao zaustaviti, a nije!

brkicsccc

Kad je MOST prije nego li je Andrej Plenković pokosio njegove ministre upozoravao na tajne pregovore i dogovore ispod stola između HNS-a i HDZ-a svi su im se smijali, kako je vrijeme prolazilo tako su im se smijali još i više, kako je politički mrtvac Ivan Vrdoljak demantirao sve tvrdnje Mostovaca tako su njihove tvrdnje izgledale sve realnije, no, ni  to nije bilo dovoljno medijima i nazovi novinarima da barem posumnjaju, nisu čak ni povjerovali kad je Vrdoljak ujutro, oko tri sata, u stilu Jadrane Kosor - tvitnuo.

No, nekima je ipak tek  onda postalo jasno zašto je HDZ izgubio izbore u Osijeku i zašto je u Zagrebu Drago Prgomet dobio pet posto. Ni Prgomet, ni Ivana Šojat, nisu smjeli dobiti više, inače kako bi Plenković, a ne HDZ, osigurao pobjede svojim koalicijskim partnerima, Sve je u izbornoj noći razotkrio Ivica Vrkić, a zbunjeni i šokirani novinari probudili su se kao u Nigdjezemskoj. Toliko o hrvatskom novinarstvu.

Kad amateri vode kampanju političarima u njihovim utvrdama jasno je da tu nešto nije u redu. Da su u HDZ-u htjeli dobili bi izbore u Osijeku, kao što su ih dobili u Splitu ili Metkoviću, kao što su dobili predsjedničike izbore, ni jedne, ni druge, ni treće, ne bi dobili bez fanatičnog angažmana direktno na terenu Milijana Brkića, koji se pobrinio da svi glasači budu zdravi i orni za glasovanje.  I tako to treba raditi, u maloj zemlji, relativno podijeljenoj, uglavom pobjeđuje onaj tko ima veću sposobnost mobilizacije glasača.

I kad smo kod Brkića, nije Plenković kriv za ovu prevaru birača, on i nije HDZ-ovac, on je Sanaderovac, a to je posebna kamarila unutar nesretne Tuđmanove stranke koja je pravo postojanja dobila u podrumu s Davorom Butkovićem i Ninoslavom Pavićenm, glavni krivac za političko prostituiranje HDZ-a je Brkić, HDZ-ovac koji je mogao sve zaustaviti i spriječiti blamažu, dva dana nakon toga za Plenkovića se više ne bi ni čulo, kao što se i neće čuti kad bude najuren, bježao iz stranke, nesreća HDZ-a neće biti u potopu Andreja Plenkovića, nego u činjenici da će političke kurve koje su ga podržavale i dalje ostati dio te stranke.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com