Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Zašto je jugoslavenska N1 televizija nervozna: Grčevi Hrvoje Krešića, svinjarije Anke Bilić Kesrerović i džihadistički ispad zloglasnog Amira Zukića - Zuke!

zukic

Posljednjih dana jugoslavenska N1 televizija pokazuje izuzetno nervozno lice. Prednjače bivši paraziti HRT-a, Ilija Jandrić te Anka Bilić Kesrerović, koji su, kao i neki drugibivši  paraziti HRT-a, poput dokazanog lažljivca, Tihomira Ladišića, koji je svojedobno lagao da je HVO sudjelovao u napadu na Sarajevo, svoje uhljebništvo pronašli u Sorosevoj moralnoj ubožnici za parazite. Nema nikakve moralne razlike između tzv. novinara jugoslavenske televizije i HNS-a, koji ulazi u koaliciju s lažnim HDZ-ovcima Andreja Plenkovića, U pitanju je interes i lova.

Tako je Anka lajnula, i ostala živa, kad je u svojoj očitoj mržnji uoči koncerta Marka Perkovića Thompsona Herceg Bosnu nazvala takozvanom, iako je Herceg Bosna kao rijetki slobodni dio teritorije BiH, koja je bila pod srpskom okupacijom, sačuvala Bosnu i Hercegovinu. No, Anki ionako nije interes istina već ideologija onih koji sprečavaju da ona skapava od gladi.

Hrvoje Krešić, kopija Peđe Grbina, zadnjih tridesetak sati trese se poput pruta na vjetru od bijesa kad god je u blizini lažnog HDZ-ovca Andreja Plenkovića, što je posve normslno, niti je Plenković HDZ, niti je Krešić novinar, on je sve ono što je i Anka.  Tihomira Ladišića ne vrijedi komentirati, čovjek je zapravo priznao da ne zna je li ima djece, što bi trebao riješiti unutar svoja četiri zida, pa i DNK analizom, a ne zbog isth frustracija terorizirati javnost svojim lažima. Ako mu se draga štemala okolo to je samo njegova nesreća i njegov problem.

I na kraju najgori od njih, medijski monstrum, zloglasni Amir Zukić - Zuka, bošnjački ekstremist koji je u džihadističkom, fašističkom stilu nedavno rekao svjesnu jednu laž: 'Našao sam podatak da u Širokom Brijegu nikad nije igrao nogometaš koji nije katolik.'' To može samo monstrum ili idiot. Igralo ih je jako puno.

To je isto kao kada bi netko rekao kako je našao podatak da se Zukićeva mama ringišpirala naokolo, a znamo što to znači. Džihadistički ispad Zuka paše puno je opasniji, jer antagonizira i vrijeđa, a bez temelja. Širi mržnju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com