Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Lažni HDZ-ovci bez srama: Miro Bulj samljeo Sanaderovog i Plenkovićevog potrčka Gordana Jandrokovića, koji je uništio HDZ u Zagrebu!

miro bulj

Danas je u Hrvatskom saboru održan posljednji čin jedne travestije u režiji lažnih HDZ-ovaca i Sanaderove kamarile. No, nije sve prošlo glatko kako su se neki nadali. Naime, saborski zastupunik MOST-a Miro Bulj doslovce je samljeo besprizornog licemjera Gordana Jandrokovića, koji je dobio 200 glasova i postao saborski zastupnik i koji je uništio HDZ u Zagrebu a u čemu su mu pomogli lažni HDZ-ovci Ivo Sanader i Andrej Plenković.

"Da dođe sultan, da dođe ISIL, predsjednik Sabora bi mu virio iz guzice", rekao je Miro Bulj beskičmenjaku Jandrokoviću, a HDZ-ovcima je opravdano poručio da su izdali Franju Tuđmana, što i jesu, ali nisu to učinili HDZ-ovci već ratno-profiterska kamarila Ive Sanadera. Naravno, Bulj je progovorio o o načinu na koji su lažni HDZ-ovci obračunali s najpopularnijim hrvatskim ministrom ikada, uz Gojka Šuška, Zlatkom Hasanbegovićem. Bulj je, naime, rekao da su čovjeka odbacili kao staru krpu, iako su se u kampanju slikali s njim i lovili glasove na njegove ime.

Jandroković, bestidnik kakav jeste, samo je buljio u prazno i smijao se kao noćna dama nakon 'alcije'.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com