Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Lovro Kuščević, danas ministar u Vladi lažnog HDZ-ovca, Andreja Plenkovića, poklonio bocu vina s likom poglavnika Ante Pavelića Velimiru Bujancu?

poglavnik vino

Demokratskin izabrana, od Vladimira Šeksa zalijevana, koalicija HNS-a i lažnog HDZ-a danas je i potvrđena u Saboru. Vlada Andreja Plenkovića može se pohvaliti s ljudima koji pršte od vjerodostojnosti. Naime, antifašisti i demokršćani, samozvani antikomunisti koje simbolizira ni od koga izabrani Davor Božinović - Bicko, još su jednom dokazali svoju vjerodostojnost.

Naime, voditelj popularne TV Bujice, Velimir Bujanec, ugostio je večeras u svojoj emisiji uglednog zagrebačkog odvjetnika Zvonimira Hodaka. U uvodom dijelu emisije Bujanec je zamolio javno ministra Lovru Kuščevića da mu se javi kako bi mu vratio ''bocu vina sa slikom pogavnika Ante Pavelića'' koju mu je ovaj navodno poklonio kad su bili zajedno navodno negdje na moru.  Sasvim sigurno, etno biznismen Milorad Pupovac bit će sretan ovakvom viješiću, a vjerojatno će tu bocu zajedno s Plenkovićem i Šeksom strusiti do temelja. Ako neće moći sami pridružit će im se i ''pijana budala'' Peđa Grbin te trijezni Neno Stazić.

Lovre, ministre, s obzirom na sve, nećeš valjda dopustiti da skinu ploče HOS-u u Jasenovcu? Ukiselit će ti se vino.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com