Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Lažni HDZ-ovci i njihova država: Miro Kovač ipak ispao najveća moralna nakaza ovog cirkusa, svaki drugi dan bio je u Bujici, sad poput kurve šuti...

KOVACCSC

Lažni HDZ-ovci predvođeni ratnom kukavicom Andrejom Plenkovićem uspjeli su prisiliti na uzmak i dvoimenog ministra vanjskih poslova Davora Ive Stiera, i neka su. Tko s moralnim nakazama tikve sadi i sam je moralna nakaza.

Mnogi ogorčeni i prevareni branitelji pljuju po lažnim HDZ-ovcima kao što je moralna nakaza Andrej Plenković. Nemaju pravo, to nisu HDZ-ovci, to nikad nisu ni bili HDZ-ovci, Božinović i Plenković su notorne poluboljševičke kukavice, čiji politički kraj ionako nije daleko, sami su sebi pucali u nogu kad su izdali narod.

Dakle, Dražen Bošnjaković nikoga nije izdao, on je Sanaderov iscjedak, on nije HDZ-ovac. Božinović je nešto poput sramotnog boljševika Žarka Puhovskog, dakle, i on nije HDZ-ovac, i od njega nitko ništa nije očekivao.

No, Miro Kovač, najveći politički prevarant, koji je svaki dan gostovao u TV Bujici danas šuti, ne usuđuje se više ni pozdraviti novinare TV Bujice. Takva moralna nakaza u stanju je okrenuti rodbini leđa, a kamoli ne običnom građanu. Srećom, sad kad viri iz Plenkovićeve guzice on je za njega koristan, međutim, kad to neće biti ispljunit će ga kao što je ispljuno Stiera.

Običnom se čovjeku povraća na ovakve političke gadove.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com