Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

PREDSJEDNIK TRUMP RASKIDA PARIŠKI SPORAZUM O CO2 I U PRAVU JE DOK JE PREDSJEDNICA KGK U KRIVU

kolinda trump

Predsjednik Donald J. Trump ponovo je šokirao svijet nenormalnih i kriminalnih globalista, (ujedno i kanibala i pedofila), i odlučio da Sjedinjene Američke Države raskidaju Pariški sporazum iz 2015. o tzv. klimatskim promjenama, koji za posljedicu povlači svjetski porez država potpisnica Ujedinjenim narodima, koji se pak slijeva u džepove globalista (međunarodnih bankara koji teže svjetskoj vlasti i moći, jer su manijaci).

Čak se i ne radi o tome da S.A.D. izlaze iz tog međunarodnog sporazuma koji je bivši sramotni predsjednik Obama potpisao, pošto ga Američki kongres nije ratificirao. Trump jednostavno predsjedničkom uredbom sa zakonskom snagom poništava Obamin paraf koji je stavio na Pariški sporazum i ne pitajući Američki narod za mišljenje nego u maniri diktatora nametnuo Amerikancima laž za koju su trebali plaćati porez za budale. Kao što i ptice na granama pjevaju, klimatske promjene uslijed emisija CO2, što da navodno izaziva globalno zatopljenje, su jedna velika laž. Vrhunski stručnjak sa svjetski poznatog instituta MIT iz savezne države Massachusetts u Sjedinjenim Američkim Državama, koji se čak nalazi u vlasništvu međunarodnih bankara, dr. Richard Lindzen, tvrdi, da je „globalno zatopljenje“ propaganda, i da ništa od toga što liberalno-ljevičarski mediji i političari na Zapadu o tome šire nije istina. (Izvor: Dailycaller.com www.yournewswire.com 07. lipanj 2017.)

Trump je tako opet šokirao globaliste oduzevši im iz krvavih i prljavih ruku njihovu najmiliju igračku – priču o „globalnom zatopljenju“. Čelnici najrazvijenijih industrijskih zemalja G-7 plus EU na sastanku na Siciliji 2017., (bivši G-8, ali Rusija je zbog Ukrajinske krize nepravedno izbačena iz tog prestižnog kluba koji blijedi), su bili šokirani Trumpovom najavom o izlasku iz Pariškog sporazuma, kao i njegovim zahtjevom da Europska unija zaustavi dovođenje migranata.

Trump je također šokirao predstavnike članica NATO-pakta na sastanku povodom dovršetka izgradnje nove zgrade u sjedištu ovog parazitskog vojno-političkog Zapadnog saveza, koja je umjesto planiranih 300 milijuna EUR na kraju stajala 1,1 milijardu eura, upitavši ih kako mogu tako živjeti na visokoj nozi, ali i opomenuvši europske patuljke i vazale, tako i njemačku kancelarku koju je podsjetio da Njemačka nije suverena već pod upravom Zapadnih Saveznika, i da joj je on njen šef, da moraju nadoknaditi milijarde dollara koje duguju za naoružavanje i održavanje NATO-pakta jer godišnje ne uplaćuju dogovorenu kvotu BDP na koju su pristali svojim potpisima. Predsjednica RH GKK kao da je sjedila na ušima kad je Trump govorio, pa je u mikrofon HRT izblebetala da će RH svoje zaostatke podmiriti do 2025. godine, iako je Trump rekao da moraju to odmah učiniti! (Sjećamo se kako Sanaderova HDZ-vlada nije pitala hrvatski narod na referendumu za mišljenje o učlanjenju u NATO, i kako je NATO lagao da je RH postala „pravna i demokratska država“.) Rekao je da neće Američki porezni obveznici plaćati za neuredne neplatiše u Europi! Podsjetimo se zašto je uopće bio stvoren NATO, da, naime, Rusiju (bivši SSSR) drži izvan Europe, Sjedinjene Američke Države u Europi, a bivšu Hitlerovu Njemačku pod Europom.

Sjetimo se kako je sluga i plaćenik globalista, bivši potpredsjednik U.S.A., Al Gore, bio izjavio, da „mu je Bog rekao kako mora spasiti klimu“, a Soros ga je dobro podmazao, financiravši veliku laž. Istinita je jedna priča sa zasjedanja Glavne skupštine UN prije desetak godina kada je jedan predsjednik jedne male otočne države na Pacifiku lio krokodilske suze za govornicom na plenarnoj skupštini u gradu New Yorku, naricajući da će njegova domovina navodno zbog globalnog zatopljenja, i s tim u vezi porasta razine mora, uskoro potonuti, te je molio državnike svijeta da pomognu; odazvali su se europski čelnici koji su sakupili milijarde pomoći, samo da cementiraju priču o „globalnom zatopljenju; predsjednik „ugrožene“ zemlje koja poput Atlantide treba uskoro potonuti vratio se ozarena lica u svoju domovinu i postao glavni frajer izgradivši kraj obale, koja bi trebala prva bit potopljena, super moderni novi aerodrom, i povećao prihode od turizma za nekoliko stotina posto. Tko zna – zna, a tko ne zna njemu dva, ha ha. Tako to izgleda kada svijet vode lažljivci, kada lažljivci vode glavnu riječ u mainstream medijima i kada naivci vjeruju u svaku laž, da ne kažemo u svako sranje koje im lažljivci serviraju. Ali, što se čudimo kad je Gustav le Bon, suosnivač psihologije masa rekao:

"Nikada mase nisu bile žedne istine. Mase odbacuju činjenice koje joj se ne sviđaju i radije obožavaju zablude koje ih znaju zavoditi. Tko uspije narodne mase varati, lako postaje njihov gospodar, a tko ih pokušava prosvijetliti, uvijek postaje njihova žrtva."

To glavni urednici i novinari lažljivih medija („Lügenpresse“) znaju i računaju na to da narodne mase radije slijede laž nego što se suočavaju s istinom, tako da bez ikakve grižnje savjesti nastavljaju lagati iste o tzv. globalnom zatopljenju, a pošto nemaju obraza, ne mogu ni šamar primiti zbog svojih notornih laži.

Naravno, ne treba meni, jednom malom kolumnistu i povjesničaru, vjerovati, svatko može priču o CO2 provjeriti. Podsjećam da sam u članku, objavljen na Tinolovki News od 4. prosinca 2015. pod naslovom „Priča o promjenama klime zbog povećanja CO2 je lažljiva, ali ima za cilj uvesti svjetsku diktaturu“, naveo eksptertizu jednog znanstvenika koji je sve o tome objasnio, i ponovit ću da je CO2 prijatelj čovječanstva, prirode i naše majke Zemlje, i da emisije CO2 u posljednjih 250 godina od Industrijske revolucije „štete“ onoliko koliko bi konac rastegnut preko staklenog prozora, debljine manje od 1 mm, štetio pogledu prema vani. Pametnom dosta! Nažalost, jedan tvrdoglavi novinar iz Novog lista me na HTV4 izvrgnuo ruglu, mašući s mojim tekstom o tome u studiju, ismijavajući to kao „teoriju zavjere“, dok mene urednik emisije Vijesti na HTV 4 nije zvao da obrazložim svoje argumente, što nije pošteno! Jadnik nije svjestan da je pao žrtvom zavjere u kojoj su ga vladajući i korumpirani političari odveli u zabludu.

Predsjednica KGK nas je pak svojim parafom na Pariški sporazum izložila neviđenoj šteti koju će Hrvati plaćati kao porez na budale. Ona ne štiti hrvatske nacionalne interese nego međunarodne interese globalista čiji je igrač otkad je bila gošća na sastanku tajnog ruštva Trilateralna komisija, što kao katolkinja nije smjela biti, jer je to Rockefellerovo društvo masona. Dobra vijest jest, da je poglavica NWO „novog svjetskog poredka“ David Rockefeller pozvan s ovog svijeta na počinak do Sudnjeg dana, tako da više čovječanstvu ne može praviti štetu, a spadao je u jedne od najvećih zločinaca u povijesti. Samo budale jake podsvjesne agresije i ispranih mozgova smatraju njega i „doktora cjepiva“ Billa Gatesa dobročiniteljima svijeta. Sapienti sat!

Što se tiče Trumpa, mnogi su se čudili njegovom naglom zaokretu za 180 stupnjeva, i bili razočarani što je kao bio kleknuo pred globaliste, ali nisu ga dobro procijenili, jer on nije borac koji svoje koplje baca u trnje. Naprotiv, on se nikada ne predaje, već taktički uzmiče i onda ponovo kreće u napad. U jednom trenutku bio je postao žrtva strahovite ucjene, nakon čega je imao večeru sa senatorom Johnom McCainom, igračem globalista, i njegovom suprugom, na kojoj je sklopljen kompromis između njega i globalista, koji glasi ovako: Globalisti dobivaju NATO i Europu u svoje ruke, a Trump smije zadržati Sjedinjene Američke Države i raditi s njima i u njoj što hoće. To se uskoro potvrdilo time što mu od tada na Vrhovnom sudu S.A.D. prolaze sve tužbe zbog na federalnom sudu odbačenih predsjedničkih uredaba sa zakonskom snagom, npr., u svezi zabrane ulaska migranata ili deportacije ilegalnih migranata s tla S.A.D. u zemlje podrijetla, tako da će Trump ostvarit sva svoja predizborna obećanja.

U međuvremenu Trump mora s globalistima i dalje igrati šah i kretati se po minskom polju, ali uspješno ih uz Božju pomoć uspijeva nadmudrivati iako je čak i u Bijeloj kući okružen sa zmijama. Korejsku krizu s potencijalom izbijanja 3. svjetskog rata je predsjednik Trump uspješno riješio bez ispaljenog metka. To su mogli samo svjetski državnici tipa John F. Kennedy. Naravno, kad je počela Korejska kriza, svi su psovali Trumpa, ali kad ju je miroljubivo riješio, mainstream mediji kao da su razočarani što nije izbio novi svjetski i atomski rat, pa to i ne spominju, kao što ne spominju, da je Glavni stožer Sirijske vojske i ruski general-štab proglasio kraj građanskog rata u Siriji, i pobjedu nad džihadistima i sirijskim pobunjenicima, što znači da su NATO, EU i RH u Sirijskom ratu doživjeli ratni poraz, jer teroristička organizacija ISIL („Islamska država u Iraku i Siriji“) je paravojska Zapadnih vlada. Anti-teroristička koalicija predvođena Sjedinjenim Američkim Državama (zapravo NATO kojeg u šaci drže globalisti) je zajedno s kurdskom milicijom otvorila džihadistima iz njihovog glavnog uporišta u sirijskom gradu Raqqa na Eufratu koridor za spas i evakuaciju, vjerojatno na novo bojište u Europu, dok je istovremeno sirijske civile u tom gradu (oko 100.000 stanovnika) gađala s međunarodno zabranjenim kemijskim oružjem, bijelim fosforom, i to sa ciljem da stvori nove sirijske izbjeglice koje će onda Soroseva banda goniti u Europu odnosno Njemačku da ju globalisti i dalje destabiliziraju kako bi se bavila sama sa sobom da se ne poveže s Rusijom, jer inače bi NWO postao doslovno mrtvo slovo na papiru. Sjećamo se kako su notorni lažljivci s liberalnog Zapada lagali o tome da Assad svoje vlastito stanovništvo navodno gađa s kemijskim oružjem, iako nikada nisu niti jedan jedini dokaz podastrijeli u korist svje tvrdnje. Zato je EU još jednom 2017. pooštrila sankcije protiv Sirije, odnosno protiv sirijskog stanovništva, što je nehumani čin par excellence. Globalisti moraju znati da je jedini pravi vladar ovog svijeta onaj koji ga je i stvorio, da to je Gospodin Bog, i da će od njih svatko na kraju dobiti plaćeno  prema zaslugama, „Svakome njegovo“ !

Profesor Goran Jurišić, 12. lipanj 2017. godine.

Foto. AFP

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com