Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Pohlepni parazit HRT-a napao Vatrene koji nisu paraziti poput njega: 'Je*o mater svoju tko Aci Stankoviću daje lovu moju...'

stankovic

Pohlepni parazit Hrvatske televizije, parazitske katedrale zloduha na Prisavlju, Aleksandar Stanković, još jednom se uneredio u svojoj emisiji, na našoj televiziji. Njegovo sranje zapravo još uvijek smrdi i tim dijelom Zagreba prolaznicima i putnicima se ne preporučava prolaziti bez gas maski.

Naime, pohlepni parazit, koji živi na grbači hrvatske sirotinje tako što svaki mjeseci zloglasna katedrala zloduha kroz RTV pristojbu otima novce iz džepova hrvatske sirotinje, napao je hrvatske nogometaše, reprezentativce. Naime, parazit koji živi na grbači hrvatski sirotinje tvrdi da Vatreni igraju samo za sebe, a ne za Hrvatsku. Vatreni, i to bi parazit morao znati, žive od svog rada, talenta, za razliku od njega ne pljačkaju sirotinju. I nije prvi puta da se primitivni divljak na javnoj televiziji ponaša kao u krevetu svoje dvostruko mlađe žene. Mnogi će reći, ne bez razloga, da divljak i parazit ne bi vidio žene, osim možda Petra Štefanića, a kamoli dvostruko mlađe, da mu nije našeg novca. Ne čudi stoga činjenica da se na društvenim mrežama često može čuti 'je*o mater svoju tko tom parazitu dijelu lovu moju...'

Pročitajte najnoviji isprdak Ace Stanovića:

“U razgovoru s gospodinom Jeličićem nisam pretjerano iznosio svoje stajalište o ovome što se događa s Lukom Modrićem. Međutim, preintrigantna mi je bila stvar da danas na kraju emisije ne bih nešto rekao”.

“Zgražate se nad onime što je učinio Luka Modrić. Zašto se zgražate? Ajmo na jednostavnije pitanje. Tko bi od vas svjedočio protiv osobe koja ti je pomogla zaraditi desetke milijuna eura? Biste li svjedočili protiv osobe koja ti je pomgla postati milijunaš? Devedeset posto vas ne bi nikad svjedočilo protiv, a osuđujete Luku Modrića. To ne znači da je taj Modrićev potez plemenit ni moralan, to samo znači da je to realitet. Naravno, pitat ćete se, a što je s onom Lukinom izjavom da mu je hrvatska reprezentacija svetinja? Pa, tko vam je kriv što vjerujete u to. Tko vam je kriv što vjerujete u frazu da su hrvatski nogometaši naši najbolji ambasadori? Oni su, kao i svi mi, najbolji ambasadori sami sebi. Nogomet je zabava, a to što vi imate dojam da na travnjaku netko gine za vas. E, pa moguće je da je to vaš problem”.

“Nedavno je u Londonu bio teroristički napad. Tri manijaka upala su u pub i mačetama počeli probadati goste. I znate što se tad dogodilo? Kao u Tarantinovu filmu iz kuta kafića ustaje 47-godišnji navijač Milwalla iz treće lige i sam kreće na ovu trojicu uz psovku i urlik. Eto, to je klub. To su cojonesi do poda, a ne oni u Osijeku. To je nažalost vrta koja izumire, a sve ostalo – sve ostalo je zubić vila. Doviđenja!”, zaključio je pohlepni parazit HRT-a.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com