Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Jugo-fašisti na Kazališnom trgu u Zagrebu, Stazić došao trijezan, nije lokao za 7 kuna na Brijunina, Jutarnji list polukrepanog ovršitelja i legalnog ratnog profitera govori o uglednicima..

jugo nacisti

Jugo-fašistički dernek, koji je okupio nekoliko tisuća ljevičarskih fašista i izmanipuliranih građana Zagreba, na Kazališnom trgu urlikao je kao Talibani nakon svojih zločinačkih pohoda. Urlikalo se, prijetilo, posebno je bio smiješan jedan propali glumac.

Među njima je bio i lijevi fašist koji ''sere na Bleiburg'', zloglasni Mate Kapović, komunisti Davora Bernardića došli su zajedno sa svojim vođom, među njima bio je i trijezni Nenad Stazić, nije dan ranije lokao na Brijunima za sedam kuna, koliko je inače plaćao lokanje dok su na vlasti bili boljševici Zorana Milanovića.

I dok većina građana RH, osim pojedinih portala, a pogotovo portala koji je porenuo samozvani pedofil i pravomoćno osuđeni zlikovac, ovaj jugo fašistički dernek u Zagrebu, kojim se želi spasiti ime Trga maršala Tita, jednog od najvećih zlikovaca 20. stoljeća, osuđuje Jutarnji list zloglasnog pokukrepanog ovršitelja Marijana Hanžekovića tvrdi da su se ''građani pobunili'' i da su došli uglednici. Kako su se to građani pobunili ako ih je bilo malo, nema Zagreb tisuću stanovnika? I kakvi to uglednici mogu doći i slaviti zlikovca? To nisu uglednici, to su totalitarni idioti.

Nikoga ne čudi način na koji izvještava Jutarnji, pa zar nije komunistička lažljivica, tenk ''novinarka'', Jelena Lovrić, bila najdraža drugarica Miloševićevog Goebbelsa Miroslava Lazanskog? Kad kažu u Jutarnjem da su se građani pobunili neka pitaju građane što oni misle o Hanžekoviću?

Jugoskavenska N1 televizija? Nisu krivi oni, krivi su divljaci koji su tim zagađivačima medijskog prostora dali koncesiju.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com