Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Žderali i sra*i u Sanaderovom podrumu dok se pljačkala Hrvatska: Podsjetimo tko su Ninoslav Pavić i Davor Butković, koji se na Telegramu skriva pod lažnim imenom Ivana Violića, 'možda će policiji zatrebati'?

pavicporezni

Sjećate li se Ive Sanadera, kome su mediji omogućili pljačku Hrvatske? Od Sanaderovih vremena do danas građani je*u mater novinarima zbog indirektnog sudjelovanja u pljački. I doista, u zemlji punoj ništarija najveće ništarije su novinarske, naravno, NE svi, i nema generalizacije, primjerice u HNiP-u se okupila solidna ekipa, iako su neke protjerali.

Sjećate li se kako je završio dragi Ivo i koliko je popljuvan od onih istih medija i novinara koje je našim novcem dojio, našim vinom pojio? Dok se pljačkala Hrvatska u njegovom su podrumu srali i žderali dva najružnija Hrvata, dva legalna ratna profitera, zloglasni Ninoslav Pavić, kome je Slavko Linić oprostio dugove i tako legalno opljačkao hrvatske građane i, naravno, Davor Butković, koji se na blogu Nine Pavića, Telegramu, skriva iza imena Ivana Violića. Podsjetimo, tko zna, možda će policiji, ako Hrvatska postane pravna država, zatrebati. Jer kad su žderali u Sanaderovom podrumu naše su žderali, dok se Hrvatska pljačkala Nino Pavić i Davor Butković su svršavali od sreće. Sjećate li se smeća od kolumni Davora Butkovića posvećenih ''dragom Ivi?'' Ružni Butković i sam je priznao da su imali informacije kako Sanader plete paralelnu mrežu Hrvatskom, šutjeli su, jer su srali i žderali na njegov i naš račun.

A reforme i laži ministra Gorana Marića da će poništiti 'najveću pljačku' u povijesti predstečajne nagodbe?

Reforme su, dakako, posebno one pravedne, nisu moguće ukoliko se ne ponište predstečajne nagodbe, kao možda najveći oblik pljačke u modernoj hrvatskoj državi, Kad bi došlo do poništenja predstečajnih nagodbi mnogi medijski tajkuni, dakle, legalni ratni profiteri, bi bankrotirali, a s njima bi propale i partijske tiskovine, prije svega Jutarnji list, Novi list, Slobodna Dalmacija, a ni Pavićevom Telegramu se ne bi pisalo dobro. Inače, bivši Sanaderov kućni jaran, Nino Pavić, kod građana je stekao status najomraženijeg hrvatskog tajkuna i legalnog ratnog profitera te je 'prešišao' čak i i Marijana Macu Hanžekovića, Maca je EPH 'naslijedio' od svog prethodnika, El Nine Pavića. Iako je Maca protjerao neke najozloglašenije lažljivce iz Jutarnjeg lista, poput osuđenog lažljivca, Drage Hedla ili neobrazovanog srednjoškolca, Davora Butkovića, činjenica da je ostavio crvenokošuljašicu, Jelenu Jelku Lovrić, kompromitira sve njegove navodne napore u pokušaju da se Jutarnji i EPH u cjelini demokratizira nakon mračnih Pavićevih godina.

Treba li se oronuli tajkun, zajedno sa svojim malim od palube, neobrazovanim Davorom Butkovićem, koji na Telegramu glumi Ivana Violića, bojati reformi koje predlaže MOST? Dakako, odgovor bi na ovo pitanje trebao biti jednostavan, kao što bi i bio, da mi živimo u normalnoj demokratskoj državi. Naime, kada bi se radilo o pravim reformama Pavić i njegov neobrazovani potrčko, Davor Butković, rastrošni tanker bez dna, bi ponajprije morali razmisliti o svojim poreznim obvezama, kamatare ovog puta nećemo spominjati. Naravno, ne tvrdimo da bi Pavić i njegov kućni ljubimac, Davor Butković, završili u zatvoru, no, da bi imali puno skromniji financijski potencijal to je svakako sigurno.  Dvije ratne kukavice godinama se 'šlepaju' zahvaljujući činjenici da su im režimi koji posljednjih 15 – tak godina vode državu skloniji nego glavni protagonisti tih režima svojim ljubavnicama.  Svi znamo koliko političke 'zvijezde' vole loviti u mutnom kad očekuju da ih nitko neće uloviti.

Koliko je ono stotinama milijuna kuna bivši ministar Slavko Linić, po nalogu Zokija Milanovića, oprostio Nini Paviću dugova, što smo mi, kao hrvatski građani, osjetili na svojoj koži? Linić se danas možda kaje, no, je li prekasno za kajanje ako ste jednom zlog duha pustili iz boce? Noć vještica je odavno počela, zora nikako da svane...

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com