Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Piše da bi 'klao': Kakve nakaze umjesto novinara imaju hrvatski građani najbolje dokazuje relativizacija prijetnji SDP-ovog fašistoidnog idiota Ilije Komšića iz Tisnog...

kosickordicsisackabiskupija

SDP-ov fašistoidni idiot Ilija Komšić, 70-godišnjak iz Tisnog, uhićen je na šibenskom području zbog provođenja kriminalističkog istraživanja na okolnost ozbiljnih prijetnji smrću koji je policiji prijavio biskup Vlado Košić.

Komšić je u prijetnji na Facebooku biskupu Komšiću poručio da će ga zaklati. Umjesto nedvosmislne medijske kritike, umjesto osude, mediji su zapravo realativizirali ovakve prijetnje ovog divljaka tvrdeći da divljak ima 70, kao da je to bitno. Zakon je za sve jednak, pa i za fašistoidne divljake od 70. Naravno da divljak iz Tisnog nije izbačen iz komunističke partije, dakle, SDP-a, u partiji su oduvijek dobro prolazili oni koji su najavljivali klanje svećenika. To je samo dokaz da u Hrvatskoj ne postoji socijaldemokracija nego boljševička družina divljaka, krdo iliti rulja.

“Smrt fašizmu i tebi kurvetino! Jebali ti 4 miliona hrvata mamu smrdljivu. Obisit će mo te z jaja od konja bana jelaćića“?, ovo je pak status ove moralne nakaze iz Tisnog upućen čelnici udruge U ime obitelji dr. Željki Markić, i opet nema osude iz terorističkog krila hrvatskih medija.  Da je Hrvatska normalna zemlja divljak bi ostao u zatvoru, a Facebook profil bi mu bio ugašen.Čovjek nije manje kriv ako se pokazao da nije čovjek, barem ne dobar čovjek.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com