Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Pljuje na sve i svakoga: Helena Puljiz proždrla tele i otišla na boljševičku N1 televiziju umjesto da je otišla gasiti požar s prvim gaborom te televizije Ilijom Jandrićem

vatra tucepi dvsa

Helena Puljiz ''novinarka'', s otprilike 200 kila na leđima, nije se uputila prema požarištu kako bi gasila požar, a sve pljuje naokolo, uključujući i predsjednicu koja je u Salzburgu lobirala za pomoć Hrvatskoj, pa i za pomoć opožarenim dijelovima Dalmacije. Zašto Helena Puljiz, zajedno s prvim gaborom BOLJŠEVIČKE N1 televizije, Ilijom Jandrićem, nije krenula u Dalmaciju kad već tvrdi da je sve zakazalo, da ništa u ovoj zemlji ne funkcionira? S njima sve bi funkcionirala i to tako da bi Dalmacija izgorjela do Masleničkog mosta dok bi njih dvoje tamanilo janjce naokolo. Ne zna se tko više riga vatru, Helena ili Ilija. Ne bojte, takvi vas spasiti neće.

Nažalost, još jednom se potvrdilo da u ovoj zemlji uz političare najveće zlo su novinari, licemjeri koji sjede u udobnim studijima i uglavnom pljuju, a plaću imaju kao ministri.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com