Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Plenković nije ponizio Medveda i ostale hrvatske ministre, oni su sami sebe ponizili kad su pristali ostati u Vladi te moralne nakaze!

plenkovic sc

U najnovijem komentaru Tihomir Dujmović napisao je jednu dojmljivu rečenicu, ali i ne posve točnu. Naime, konstatirao je kako je Pupovčev namjesnik na mjestu premijera Andrej Plenković ponizio ministre Gorana Marića, Medveda i Tolušića. To bi bila istina da su oni dali ostavke, ali nisu, ostajanjem u Vladi moralne nakaze kakva je Plenković oni su pristali biti sluge te kukavice, tog ratnog drkaroša koji nije imao hrabrosti braniti svoju zemlju dok su naši roditelji ginuli nego se skrivao pod skutima sladoledara iz tadašnje Europske zajednice. Dakle, Plenković je samo ponizio lutke, jer samo lutke mogu biti u blizini takve jedne nakaze i dopustiti da ih nakaza šamara kako god poželi. Naraod bi pučki poručio 'je'o vas Sanader...'

Kad je onaj politički lešinar i ekstremist Pupovac nasrnuo divljački na Thompsona zašto Pupovcu nije Plenković spomenuo Novosti i brata mu Vojislava koji je sudjelovao u agresiji na Hrvatsku zajedno s Šešeljevim fašističkim smećem i Miloševićevom boljševičkom bagrom? Jednostavno, kukavica poput Plenkovića i nije premijer, on je čistač WC-a Mile Pupovca, Vučićevog gubernatora u Hrvatskoj. A Vučić je četnik i fašist.

Zato danas u Hrvatskoj fašisti sudjeluju u tzv. parostosima za ''žrtve'' Oluje, a pedofilov portal širi mržnju na sve strane, s time da u tome sudjeluje i nakaza koja je i na užas studenata profesor, doduše ćoravi, s jednog fakulteta.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com