Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Nakaze s HRT-a protjerale Dujmovića da bi ostavile pohlepne parazite Stankovića i Bolkovića: Tko je odlučio da tim gadovima s Prisavlja plaćamo pretplatu?

stankovic

Sasvim sigurno u ovom jurišu parazita s Prisavlja na demokraciju svoje prste ima i strana ratne kukavice i moralne nakaze, Andreja Plenkovića, lažni HDZ, kojeg će profesor Tuđman vrlo brzo razje*ati s vlasti.  Dok su naši roditelji ginuli nakaza Plenkovića je natezao maloga, zajedno s Božinovićem. Je li Plenkovića sram pogledati branitelje u oči, drži li se i tada za penis kao prije 25 godina?

No, vratimo se HRT-u. Nakaze s HRT-a izbacile su Dujmovića kako bi se pohlepni Aleksandar Stanović mogao sa duplom mlađom ženom vucarati po Dubrovniku. Naime, Aco dvostruko legalno pljačka hrvatske građene, najprije se vozika na motoru, a mi mu prisilno to smeće od emisije plaćamo, kao i nedjeljom kad nam zagađuje nedjeljni ručak. I onda još Bolković. Zar je taj Manolićev trbuhozborac novinar? Taj ne zna beknuti bez Manolića, kao ni ustaša i fašist Mesić uostalom.

Kako to građani lijepo kažu, 'je*o mater svoju tko njima s Prisavlja da lovu moju...''

Kako piše portal DIREKTNO ?

''Vijest da ga se izbacuje s HTV-a priopćio mu je osobno ravnatelj programa Renato Kunić. Dujmović je, kako doznajemo, zatečen nevjerojatnim objašnjenjem najprije rekao da se s njim o financijama nikad nije niti razgovaralo te je pitao: “što ako sam pripravan besplatno raditi, ako sa mnom nemate nikakvih financijskih problema?“.

Kunić, doznaje portal Direktno, zatečen tim pitanjem počeo se izmotavati, da se ne radi samo o financijama, nego da jednostavno u programu ima previše takvih i sličnih emisija te da HTV s ovim brojem zaposlenih ne može uzimati vanjske produkcije, pogotovo u informativnom programu.

Pritom je Kunić prešutio da je u isto vrijeme dopustio produžiti emisiju Romanu Bolkoviću. Podsjetimo, upravo je portal Direktno objavio rezultate gledanosti HTV-ovih emisija, prema kojima je Dujmović drugi po gledanosti iza Aleksandra Stankovića, dok je Bolkovićeva emisija imala bitno slabiju gledanost.

Dujmović je vodstvu HTV-a, doznajemo, pokušao objasniti kako sadržajno emisije poput njegove nema na HTV-u, da je uspio ostvariti iznimnu gledanost, da je sama Hrvatska televizija priznala da je publika u anketi HTV-a izabrala upravo Dujmovića i njegovu emisiju 'Iza zavjese' kao najbolju i da kao javni servis moraju voditi računa o javno izrečenim aspiracijama gledatelja, ali Kunić je bio neumoljiv.

“Ok. Vi ste vlast i vi ste sada sila, ali znate onu svaka sila za vremena", rekao mu je, navodno, Dujmović na kraju razgovora...''

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com