Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Sanader ili Plenković? Nema nikakve razlike, dok je ovo zlo na čelu HDZ-a nikad više za tu stranku, najveći su krivci kukavice koje šute plagijator Vaso Brkić, Miro Kovač...

plenkovic sc

Kakvi to klimoglavci sjede u HDZ-u teško je odgonentnuti s obzirom kako se daju indoktrinirati glupostima jednog bezličnog i posve nekompetnentnog lika kakav je Andrej Plenkovića, opasna kopija ratnog proftera i grobara HDZ-a zloglasnog Ive Sanadera, uz Šeksa najvećeg progonitelja hrvatskih generala?

Odgovar je vrlo jednostavan - radi se o klimoglavcima, nemaju oni nikakvu politiku, nikakvu ideologiju, nikakvu ambiciju, osim kako napuniti vlastiti džep. To dobro rade, Dalićka se rukama i nogama drži za Plenkovića kako bi pobjegla blogu one sramote Todorića, koji bloguje dok radnice Konzuma gladuju.

Dok je portal drogiranog pedofila i kriminalca, uz pomoć jednog profesora s jednog fakulteta, maltretira branitelje i hrvatske građane, ''normalni katolici'' i HDZ-ovi klimoglavci u Gradskoj skupštini Zagreba glasuju za Istanbulsku konvenciju, po direktivi sladoledara Plenkovića. To nije HDZ, to je stranka organizirana radi grabeža i prevare hrvatskih građana, u posljednjih 10-15 godine najmanje dva puta su izdali hrvatskog utemeljitelja velikog Franju Tuđmana, koji je vrlo dobro znao o kakvim se moralnim patuljcima radi te ih je držao daleko, daleko od sebe. Kad je Tuđman vodio državu Šeks je bio u birtiji.

 I nije problem Plenković, problem je heroj u ratu, kukavica u miru, plagijator Vaso Brkić, koji šuti, iako pucketanjem prsta može srušiti Njonju Jandrkovića, sekretara Božinovića, i Plenkovića, nitko mu to ne bi zamjerio, pa čak ni Agrokora mag, Vladimir Šeks vrag,  zvani Superhik.

Sjećate li se Mire Kovača, ''desničara''? Tri puta dnevno bio je prije izbora u Bujici, nogirala ga predsjednica, a on umjesto u Bujicu pobjegao na boljševičku N1 televiziju. Što reći o takvom moralnom Liliputancu? Koliko je puta nakon izbora sjeo kod Bujaneca, koliko je kod Bujaneca bio ljubitelj Pavelićevih vina, Plenkovićev šef uprave, SMIJEŠNI ministar Kuščević? Od gorega gore, od zla nema gore....

Jedina nada je Stier, ali i njega će slomiti zlo.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com