Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

TV huligan i bivši nadničar Nadana Vidoševića Zoran Šprajc ponovno slikama maloljetne djece maltretira svu djecu u Hrvatskoj!

zoki sprajc

Televizijski huligan i zvijezda Todorićeve RTL televizije Zoran Šprajc, ponovno je imao jedan od svojih već poslovičnih napada bjesnila.

Tako je svoju antiinformativnu emisiju Direkt odjavio na sebi svojstven način, na način svojstven čovjeku koji se odrekao vlastitog oca i vlastitog prezimena. Jugoslavenski boljševički nacist Igor Mandić za slične je imao jasnu poruku - hulje.

Naime, huligan je emisiju odjavio uvredama na račun svećenika, biskupa..., a uz fotografiju maloljetnog djeteta. Možete zamisliti kako je jedno dijete izgledalo na istom ekranu uz njušku jednog s HRT-a protjeranog huligana i bivšeg nadničara Nadana Vidoševića? Kakva je poruka svim razbojnicima i zlostavljačima u Hrvatskoj kad jedan TV huligan svoje primitvne ispade ilustrira slikom djeteta? U Americi bi policija reagirala, reagirala bi i pravobraniteljica za djecu, u Hrvatskoj to nije slučaj.

Zamislite fotku TV huligana, bebu, i naslov RTL-a o ''dizanju''? A da netko priupita susjeda Zorana Šprajca kako stoji sa dizanjem, dok je na poslu, naravno, na televiziji koje je jednim dijelom bio ili možda čak i ostao vlasnik Todorić? Na to pitanje Zoki ne bi mogao dati odgovara, ali njegova bolja polovica...?

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com