Sat03242018

Zadnje ažuriranje08:46:45 PM GMT

Najnovije:

Frustracije jednog HRT-ovog parazita: Zašto propali nogometaš, koji nikada nikoga nije trenirao, Joško Jeličić, toliko napada Šukera, kome nije bio dostojan kopačke čistiti?

jelicic

Joško Jeličić je bio solidan nogometaš, ništa više od toga, najprije je za lovu sam sebe prodao i onda iz Hajduka otišao u Croatiju, gdje je igrao na mahove. Naravno, nije mogao biti standardan pored Edina Mujčina i Roberta Prosinečkog.

Posljednjih dana s ukusom za modu kao Gargamel propali nogometaš pljuje po Davoru Šukeru, koji je zaslužio kritike, ali od nogometaša i stručnjaka, ne od jednog bezveznog klauna, koji nikada i ništa i nikoga nije trenirao, a sada glumu stručnjaka legalno pljačkajući hrvatske građane, kao i svi ostali paraziti na tzv. javnoj televiziji koja se financira klaičnom otimačinom, umjetno nazvano pretplatom. 

Jeličić nikada nije mogo igrati u reprezentaciji pored Šukera, Prosinečkog, Mladenovića, Bobana, Asanovića, zato pljuje, na one kojima nije dostojan bio ni kopačke čistiti. Klasičan uhljeb HRT-a, zavidan, jalan, ljubomoran i promašen.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com