Fri02232018

Zadnje ažuriranje09:12:58 PM GMT

Najnovije:

IZDAJA: I dok međunarodna mafija u Haagu sudi Hrvatskoj izdajnici u Saboru, Vladi, na Pantovčaku i medijima polemiziraju kao da se ništa ne događa

praljak

I dok međunarodna mafija u Haagu presuđuje Hrvatskoj na temelju lažnih ''argumenata'', koji su došli iz izdajničkih udruga i medija u Hrvatskoj, izdajnici u Hrvatskom saboru i medijima prave se kao da se ništa nije dogodilo. Hrvatska je, naravno, u više navrata spasila BiH, bez Hrvatske te države, koja je dobrim dijelom u rukama islamističkih ekstremista te velikosrpskih fašista, ne bi ni bilo, a u Haagu je presuđena djelomično kao agresor. U kojem mi to svijetu živimo, tko je izdao Hrvatsku i po koju cijenu da junak obrane Hrvatske, obrane Sunje, sjedi godinama u kazamatu pod patronatom međunarodnih nitkova.

I nije ovo samo presuda međunarodne mafije i senilnih staraca koji su se obogatili na Haaškom sudu, ovoj je presudi kumovala hrvatska medijsko - politička banda, predvođena svim političarima od Tuđmanove smrti. Redom boljševik Račan, izdajnik i lopov Sanader, samozvana premijerka Jadranka Kosor, koja nikad nije ni na kojim izborima izabrana,  fašisti i komunist Stjepan Mesić, zloglasni izdajnik Zoran Milanović, neupućeni Orešković, a konačni čavao u lijes Hrvatske zabili su Plenković i Kolinda Grabar Kitarović,. Oni ništa, ali baš ništa, nisu učinili da bi zaustavili međunarodnu mafiju.  I oni su krivi, ne senili suci koji nemaju pojma gdje je Hrvatska, a kamoli BiH.

Dok je Praljak branio Sunju, znate li gdje je izdajnik Plenković bio, gdje su bili izdajnici Milanović, fašist Mesić, Ivo Sanader...? Kako bi oni uopće mogli osjećati empatiju prema ljudima koji su branili kako Hrvatsku tako i BiH? U BiH su počinjeni zločini, to, nažalost, nije sporno, ali te zločine nije naredio čovjek koji je priznao BiH, koji je najzaslužniji za obranu BIH, za uspješni referendum o nezavisnosti BiH - hrvatski George Washington FRANJO TUĐMAN.

 Ako je Tuđman zločinac što su Bush, jedan i drugi, što su Kennedy, što su Johnson, Nixon, što je Trump, što je Obama? Svi oni ratovali su i ubijali diljem svijeta.

Nakon svinjarija veleizdajnika Ace Stankovića o građanskom ratu u Hrvatskoj, nakon što HRT nije protjerao takvu osobu, sposobnu za takve konstrukcije, kome mi plaćamo RTV pretplatu?  Tko je kriv za Vukovar? Najveći krivac je međunarodna banda koja nije ništa učinila da se klanje u Hrvatskoj i BiH zaustavi. Opet ponovimo, ne zavaravajmo se, naime, glavni krivci su izdajnici u Hrvatskoj, kako lopovi u medijima, koji i dalje NA CRNO dobivaju plaću od jednog pravomoćno osuđenog bandita i samozvanog pedofila, smeća koji se pali prema vlastitom priznanju na maloljetnice tako i tzv. novinarima koji rade za tajkune, bandu koja danas ima 100 puta više nego prije agresije na HR, tako i političari, svi, bez izuzetka od Tuđmanove smrti do danas.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com